2777
2789
عنوان

روتین صورت

124 بازدید | 22 پست

قبول دارین صورت بدون روتین و این چیزا  چپمیدونم آب رسان و ضد افتاب خیلی بهتر و نرم تره؟😂

بلاخره بعداز یک سال انتظار و هرماه فکرای جوراواجور بیبی چکم ۲۸اذر در اوج ناباوری به لطف خدا مثبت شد خدایا شکرت نی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدااااااااااااا دقیقا من تا الان بیش از 10 تومن خرج پوستم کده یه مدته هیچی نمی زنم فقط با اب میشورم عالی شده اون موقع هزار تا دکتر میرفتم همشون هم داروهای عالی گرون گرون بدتر کلیئ جوووووووش میزدم

اره بخدا😂😂😂😂😂

من این چرت پرتا رو انجام نمی‌دادم 

بخاطر بند کلی جوش زدم انقد حرص خوردم از وسط های دی  تا همین چن روز پیش 

همون موقعه رفتم دکتر پماد و ضد افتاب داغون کرده بود 

ضد افتاب چن روزه گذاشتم کنار 

صورتم از خشکی در اومده خیلی اسیب می رسونن بع پوست

بلاخره بعداز یک سال انتظار و هرماه فکرای جوراواجور بیبی چکم ۲۸اذر در اوج ناباوری به لطف خدا مثبت شد خدایا شکرت نی 
بخدااااااااااااا دقیقا من تا الان بیش از 10 تومن خرج پوستم کده یه مدته هیچی نمی زنم فقط با اب میشورم ...

اره خدایی هیچ چیز مث آب نمیتونه صورت سالم نگهه داره😂

نه چون وقتی بیشتر میرسی انتظارت بیشتر میشع ولی وقتی نمیرسی به پوستت انتظارت میاد پایین و بنظرت پوستت ...

من فق بخاطر جوش بخاطر بند زدن حساس شدم وگرنه از پوستم راضی بودم

من این چرت پرتا رو انجام نمی‌دادم  بخاطر بند کلی جوش زدم انقد حرص خوردم از وسط های دی  تا ...

من که دیگه بند نمیندازم صورتم خدا خیر بده اون ارایشگری که بهم گف بندو بذار کنار

چی جایگزین بند کردی؟

به جای بند با چه روشی اصلاح میکنید که جوش نمیزنه؟

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

من شوینده میخوام بخرم مناسب پوست به نظرم یه شوینده و ضد افتاب حتما لازمه و روغن تراپی برا مو 

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg