mohammadsuna مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 447 عنوان روتین صورت 124 بازدید | 22 پست قبول دارین صورت بدون روتین و این چیزا چپمیدونم آب رسان و ضد افتاب خیلی بهتر و نرم تره؟😂 بلاخره بعداز یک سال انتظار و هرماه فکرای جوراواجور بیبی چکم ۲۸اذر در اوج ناباوری به لطف خدا مثبت شد خدایا شکرت نی 1402/12/06 | 17:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maaaaaaahi_manam عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 938 بخدااااااااااااا دقیقا من تا الان بیش از 10 تومن خرج پوستم کده یه مدته هیچی نمی زنم فقط با اب میشورم عالی شده اون موقع هزار تا دکتر میرفتم همشون هم داروهای عالی گرون گرون بدتر کلیئ جوووووووش میزدم
mohammadsuna مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 447 اره بخدا😂😂😂😂😂 من این چرت پرتا رو انجام نمیدادم بخاطر بند کلی جوش زدم انقد حرص خوردم از وسط های دی تا همین چن روز پیش همون موقعه رفتم دکتر پماد و ضد افتاب داغون کرده بود ضد افتاب چن روزه گذاشتم کنار صورتم از خشکی در اومده خیلی اسیب می رسونن بع پوست بلاخره بعداز یک سال انتظار و هرماه فکرای جوراواجور بیبی چکم ۲۸اذر در اوج ناباوری به لطف خدا مثبت شد خدایا شکرت نی
mohammadsuna مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 447 بخدااااااااااااا دقیقا من تا الان بیش از 10 تومن خرج پوستم کده یه مدته هیچی نمی زنم فقط با اب میشورم ... اره خدایی هیچ چیز مث آب نمیتونه صورت سالم نگهه داره😂 بلاخره بعداز یک سال انتظار و هرماه فکرای جوراواجور بیبی چکم ۲۸اذر در اوج ناباوری به لطف خدا مثبت شد خدایا شکرت نی
vafa7080 عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 2547 نه چون وقتی بیشتر میرسی انتظارت بیشتر میشع ولی وقتی نمیرسی به پوستت انتظارت میاد پایین و بنظرت پوستت بهتر میشه
mohammadsuna مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 447 نه چون وقتی بیشتر میرسی انتظارت بیشتر میشع ولی وقتی نمیرسی به پوستت انتظارت میاد پایین و بنظرت پوستت ... من فق بخاطر جوش بخاطر بند زدن حساس شدم وگرنه از پوستم راضی بودم بلاخره بعداز یک سال انتظار و هرماه فکرای جوراواجور بیبی چکم ۲۸اذر در اوج ناباوری به لطف خدا مثبت شد خدایا شکرت نی
vafa7080 عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 2547 من این چرت پرتا رو انجام نمیدادم بخاطر بند کلی جوش زدم انقد حرص خوردم از وسط های دی تا ... من که دیگه بند نمیندازم صورتم خدا خیر بده اون ارایشگری که بهم گف بندو بذار کنار
mohammadsuna مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 447 من که دیگه بند نمیندازم صورتم خدا خیر بده اون ارایشگری که بهم گف بندو بذار کنار چی جایگزین بند کردی؟ بلاخره بعداز یک سال انتظار و هرماه فکرای جوراواجور بیبی چکم ۲۸اذر در اوج ناباوری به لطف خدا مثبت شد خدایا شکرت نی
لوااااااشک عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 2601 من که دیگه بند نمیندازم صورتم خدا خیر بده اون ارایشگری که بهم گف بندو بذار کنار به جای بند با چه روشی اصلاح میکنید که جوش نمیزنه؟ میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷
برلیان۱۳۷۷ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 17424 من شوینده میخوام بخرم مناسب پوست به نظرم یه شوینده و ضد افتاب حتما لازمه و روغن تراپی برا مو https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg. https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg
mohammadsuna مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 447 ژیلیت قبلش چیزی میزنی بع صورت ؟ بلاخره بعداز یک سال انتظار و هرماه فکرای جوراواجور بیبی چکم ۲۸اذر در اوج ناباوری به لطف خدا مثبت شد خدایا شکرت نی