2777
2789
عنوان

سفته

29 بازدید | 3 پست

خانوم بیاین بگین من چجوری سفته رو از کاریابی پس بگیرم، بهم یکاری معرفی کرد خارج از شهر، من سرما خوردم نتونستم برم، بعدش زنگ زدم صاحب کارخونه گفت: اصلا نیرو نمیخاییم ، بعدش من رفتم کاریابی گفتم ، اون ۴۰۰هزار تومنی که گرفتید برا خودتون ، سفته م رو پس بدید ، گفت ، باید بری کارخونه، من بخام تا اونجا برم کلی باید خرج کنم ، کارخونه تو یک شهرستان تو شهرمونه خارج از شهر کلا ...ن اسنپ میبره ن چیزی ....کاریابی میگه باید ببری معرفی نامه رو امضا بگیری، بنظرتون کلا بیخیال بشم‌؟ میتونه کار بکنند؟ با سفته م ؟ 

گله نکن....شکایتم نکن ...خدا حکمت همه کارهارو میدونه...فقط مرتب بگو...ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ..

ببین کاریم نکنن تا اید یه چک امضا زده دادی دست یه سری ها که تا ابد میتونن سو استفاده کنن ازت.پس برو خیالتو راحت کن.مبلغ سفته چقده؟

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
ببین کاریم نکنن تا اید یه چک امضا زده دادی دست یه سری ها که تا ابد میتونن سو استفاده کنن ازت.پس برو ...

فک کنم‌سفته سی میلیونی بودش....

گله نکن....شکایتم نکن ...خدا حکمت همه کارهارو میدونه...فقط مرتب بگو...ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.