2777
2789
عنوان

تست بارداری

93 بازدید | 10 پست

پریودیام منظم بوده ماه قبل روز ۶ سیکل رابطه داشتیم الان دوروزه عقب انداختم هیچ حالت پریودی هم ندارم دیشب تست زدم منفی بود به نظرتون ممکنه باردار باشم ؟؟

چون می‌خوام کارامو بکنم میترسم باردار باشم کار سنگین کنم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بابد هفت تا ده روز از موعد پریود بگذره تا بیبی چک نشون بده 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

پس باید آزمایش بتا بدم؟؟

اره هزینش هم خیلی نیست نهایتا صد صدو پنجاه 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

با بیمه یا آزاد؟؟

با بیمه خیلی کمتره فک کنم چهل پنجاه تومن

سلام دوستان
من هم در حال آماده شدن برای اقدام به بارداری هستم و تصمیم دارم یک مکمل خوب برای بهبود کیفیت تخمک ها و تامین ریزمغذی ها استفاده کنم.

در ویزیتی که با دکتر زنان داشتم اوابوست و فرتیل اید بانوان بهم معرفی شد ولی می دانم برند فِیرهِوِن هِلث که کارخانه ی تولیدکننده اوابوست و فرتیل اید هست داروی دیگه ای رو هم داره که دارای ترکیبات مجموع این دو تا مکمل هست (و حتی از مجموع این دو کامل تر) به اسم اف اچ پرو بانوان که اگر این استفاده بشه دیگه نیازی نیست دو تا مکمل مجزا استفاده بشه.

اما قیمت اف اچ پرو نسبتا بالاست.

توی هر قوطی 180 تا کپسول هست و قیمت یک قوطی سه میلیون و صد و بیست و چهر هزار تومن هست

من نصف تعداد کپسولی که در قوطی هست رو لازم دارم می خواستم ببینم کسی از دوستان هست که نصف دیگه رو استفاده کنه و با هم صورت مشارکتی مکمل رو تهیه کنیم؟