پاییزرنگارنگ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28763 عنوان عمل بینی 96 بازدید | 11 پست نوبت داده برادهفته آینده اگه توصیه ای حرفی دارین بگین فعلا که از استرس داغونم منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم 1402/12/06 | 16:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raaaaha_rp عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 3509 عمل بینی هیچ دردی نداره،فقط بعدش ک از اتاق عمل در اومدی بگو گرم نگهت ندارن ک ورم میکنی خسته تر از خسته:/
پاییزرنگارنگ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28763 عمل بینی هیچ دردی نداره،فقط بعدش ک از اتاق عمل در اومدی بگو گرم نگهت ندارن ک ورم میکنی صورت گرم نگه دارم؟ منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
raaaaha_rp عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 3509 صورت گرم نگه دارم؟ ن کلا گرم نگه ندار خودتو.هرچی خنک تر باشی کمتر ورم میکنی،البته ربط ب پوستتم داره،درکل اگه ورمکزدم دکترت بگو بهت آمپول بده خسته تر از خسته:/
پاییزرنگارنگ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28763 ن کلا گرم نگه ندار خودتو.هرچی خنک تر باشی کمتر ورم میکنی،البته ربط ب پوستتم داره،درکل اگه ورمکزدم د ... اهاا میگم من پوستم نازک پوست نازک خوبه یا ضخیم ؟ منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
kodaaaaaa3333 عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 10471 اهاا میگم من پوستم نازک پوست نازک خوبه یا ضخیم ؟ من پوستم نازکه یک غضروف اضافی استخون اضافی بیرون اومده رو بینی م مشخصه دکتر گفت اگه ضخیم بود اصلا معلوم نبود ..یه بار رفتم تو مطب درست کردم باز در اومده مشخصه ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
raaaaha_rp عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 3509 اهاا میگم من پوستم نازک پوست نازک خوبه یا ضخیم ؟ پوست نازکا معلوما ورم میکنن ولی خود بینی نازک باشه بهتر خسته تر از خسته:/
پاییزرنگارنگ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28763 من پوستم نازکه یک غضروف اضافی استخون اضافی بیرون اومده رو بینی م مشخصه دکتر گفت اگه ضخیم بود اصلا مع ... یعنی چجوری؟مگه میشه؟عکس میدی ؟ منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
پاییزرنگارنگ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28763 پوست نازکا معلوما ورم میکنن ولی خود بینی نازک باشه بهتر پوست بینیم خیلی نازک منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
نازی1995 عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 229 دکترت کیه؟میخوای بری پیش مسعود راستکاری مشاوره بگیری خیلی دکتر خوبیه
پاییزرنگارنگ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28763 دکترت کیه؟ میخوای بری پیش مسعود راستکاری مشاوره بگیری خیلی دکتر خوبیه دکتر شهریاری عمل کردم منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم