2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

در همه خونه ها اتفاقات و گره هایی عجیب غریب وجود داره 

ربط میدن به جادو و دعا .

اما من رم نمیه بشینم  رک و رو راست  اخلاقای گندشون رو بگم . و براشون توضیح بدم که این اخلاقا و رفتارای گندشووون   خونه هاشون رو به هم ریخته . نه جادو جنبل

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چیزی که علم قبولش نداره پذیرفتنش نشانه بی خردی هست . 

دوست گرامی من خودم ساینتیست به حساب میام ولی تو همون علمم خیلی چیزا ناشناختست فقط کسیکه علم کافی نداره و بیخرده مثل شما نظر قطعیت میده 

در همه خونه ها اتفاقات و گره هایی عجیب غریب وجود داره  ربط میدن به جادو و دعا . اما من رم ...

عجب لابد شما خوبی فقط این وسط همه اخلاقشون گنده و شما دانای کلی ؟

عجب لابد شما خوبی فقط این وسط همه اخلاقشون گنده و شما دانای کلی ؟

ندیدی نمیدونی. باطن زندگیاشونو ببینی میفهمی  چه اخلاقایی دارن .

مثلا  آقا اومده میگه  جادوم کردن زندگیم از هم پاشید . (دیگه نمیگه  دخالت کردن خودمم بیمارم و بیماریمو پنهون کردم از خانمم .  و بسیار شکاک و بددل هستم  و حتی خیانت هم کردم )

یا خانم میگه جادو جنبلمون کردن زندگیم از هم پاشید دیگه نمیگه (خودمو شاغل معرفی کردم و کارمند رسمی دولت ) و بعد عقد آقا و خانوادش فهمیدن دروغ گفتم و بیکارم 😑 

هنوز خیلی بدترها وجود داره  .  بعد شما بگو اینارو حتما طلسم کردن واقعا آدمای بسیار خوبی هستن 😑

عروس خانمهایی وجود دارن کارشون فقط تهمت زدن به جاری و خانواده شوهره  میپرسم چرا اینکارارو میکنی؟ میگه دارم تعریفشونو میکنم  :( .مثلا تهمت زده بود  جاریم  النگ زیاد داشت   همشون شکست برده بازار فروخته .  اینم به گوش خانواده شوهر رسیده و دعوا پیش اومده :(    بعد که تو زندگیش دعوا افتاده  برمیگرده میگه طلسم و جادوم کردن :(

اصلا ندیدی نمیدونی .

یه مورد عروس خانم رو طلاق دادن . خودش به من گفت قبل عقد با پسر فامیل همه جا رفته گشته سوار ماشینش شده و....

بعد به گوش شوهرش رسیده .شوهرشم طلاقش داده گفته نامزد داشته پنهون کرده  و دروغ گفتع بهم .  الان برمیگرده میگه دعا و جادو آوردن شوهرم از این رو به اون رو شد :(  

اصلا توی باطن زندگیا خیلی چیزا وجود داره . اما خودشون نمیدونن فکر میکنن جادوس .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

دوست گرامی من خودم ساینتیست به حساب میام ولی تو همون علمم خیلی چیزا ناشناختست فقط کسیکه علم کا ...

از لحن کلام و انشاء متن معلومه چه ساینتیستی هستی . کسی که به جادو و رمالی معتقد باشه ضد علم محسوب میشه نه عالم . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

از لحن کلام و انشاء متن معلومه چه ساینتیستی هستی . کسی که به جادو و رمالی معتقد باشه ضد علم محسوب می ...

هیچ ضد علمی وجود نداره نهایتا شبه علمه درضمن من علم بیوشیمی خوندم نه ادبیات که انشا متنمو انالیز کنی خوشگل خانم 🤣🙏