2777
2789

خیلی شدیده میمیره از درد

۱۷ سالشه ارثی اینجوریه

کلی دوا درمون با کفی و حرکات اصلاحی از ۱۰ سالگی ولی هیچی جواب نداده و فقط و فقط بدتر شده 

ستون فقراتش یه خورده کج شده گودی کمر زانوی ضربدری داره 

عملش میگن ریسکیه وگرنه همین فردا عمل میکردیم 

چیکار کنم خدایا 

بمیرم براش شبا از درد نمیتونه بخوابه 

فقط ۱۷ سالشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭

تهران هستید ؟

با چندتا دکتر مشورت کنید

انشالله مشکلش برطرف بشه

خدا بزرگه 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر نمیکردم صاف بودن کف پا اینقدر عوارض داشته باشه،ان شاءالله بسلامتی درمان بشن

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

بزار ۱۸ بشه از سربازی معاف بشه بعد عمل کنه

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
ممنونم شما کف پات صافه گلم؟

نه عزیزم تو اقوام یه بچه داریم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...