2777
2789
عنوان

اخه واسه چی؟

200 بازدید | 24 پست

چرا همه تویه نی نی سایت شوهراشون درحال دزدیده شدنه یا خیانت کردن یا از شوهراش ن راضی نیستن یا شوهراشون کتکشون زده و فحششون داده 

یا از دست خواهر شوهرا و مادرشوهراشون ناراضین 

اونوقت چرا مامان من با خواهدشوهد و مادرشوهراش مشکل نداره؟☺

امضامو بخون رفیق قشنگه                                                                                                   ای که افسانه ی زیبای غزل های   منیای که شیرین تر از امثال و مثل های منیخواندن از روی مهت کار شب و روز من استای  که  معلول به  هرکار  و علل های  منیشده  هرشب دل من در طلبت غرق به خونتو خودت عامل  هر جنگ و جدل های منیموی  توطره  و  قدت  به بلندای  غزلچه بگویم  که خودت شهد و عسل های منیذهن من  در  همه حالات  به  فکرت مشغولبفدایت که  تو افکار  و عمل های   منی#سجاد_یعقوب_پور· · · • • • • • • ✤ • • • • • • · · ·

هرکس فرق داره زندگیش

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکس فرق داره زندگیش

همه مگه باید با خانواده شوهر دشمن باشن...

امضامو بخون رفیق قشنگه                                                                                                   ای که افسانه ی زیبای غزل های   منیای که شیرین تر از امثال و مثل های منیخواندن از روی مهت کار شب و روز من استای  که  معلول به  هرکار  و علل های  منیشده  هرشب دل من در طلبت غرق به خونتو خودت عامل  هر جنگ و جدل های منیموی  توطره  و  قدت  به بلندای  غزلچه بگویم  که خودت شهد و عسل های منیذهن من  در  همه حالات  به  فکرت مشغولبفدایت که  تو افکار  و عمل های   منی#سجاد_یعقوب_پور· · · • • • • • • ✤ • • • • • • · · ·

منم با مادرشوهر و خواهرشوهرام مشکلی ندارم

چون به این عقیده رسیدم ۲تا خانواده ایم با ۲تا فرهنگ متفاوت اونا به مدل خودشون رشد کردن من به مدل خودمون

به تفاوت های هم احترام میزاریم

به همدیگه احترام میزاریم در عین حال صمیمی هم هستیم

اسی اونی که مشکل نداره نمیاد تاپیک بزنه که ادما وقتی مشکلی دارن به فکر بیانش و راه و حل خواستن دیگه

تاحالا ندیدم یکی بیاد تاپیک بزنه وای من مادرشوهر خیلی خوبییی دارمم

همینه دیگه

چرا باید بیاد همچین تاپیکی اصلا بزنه

اونم نی تی سایت بیای از خوشیت بگی میخورنت😂

به عنوان کشوری که سرانه مطالعه پایینی داریم،خیلی تحلیگر داریم...

منم مامانم بعد ۲۷ سال زندگی با قوم شوهر هنوز مشکلی نداش تا اینکه سر یه مسئله ارثی باهم دیگه دشمن شدن مرگ همو میخان 

شمام تعجبت نشه به موقعش رابطته مامانت باهاشون شکرآب میشه

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

ولی من دیدم . حتی بعضیا نوشته بودن از مامان خودم بیشتر هوامو داره . بستگی داره به آدمش هم عروس هم مادرشوهر . و یکم حسادت زنانه رو بالاخره همه کم و زیاد دارن هر دو طرف