2777
2789
عنوان

خیلی جالب

69 بازدید | 7 پست

یکی پسر داره و دختر میخواد

یکی دختر داره و پسر میخواد

تا بوده دنیا همین بوده و هست 

حالا من امروز تاپیک زدم خدایا خیلی دوست یه پسر داشته باشم و دخترای منم داداشی داشته باشند یه کاربری اومد چنان قضاوت و توهین کردکه فقط خدا میداند چقدر ناراحت شدم از پستش .  فقط گفتم خدایا واگذارش میکنم به خودت که تو شاهدی برا تربیت دخترام چیزی کم نذاشتیم و این کاربر با یه پست اینطور در این روز دلم رو به درد آورد.  

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو

متاستفانه همه ناشکریم...

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

متاستفانه همه ناشکریم...

نه گلم چیزی رو دوست داشتن و از خدا خواستن ناشکری بخاطر بقیه نعمتها نیست. چ اشکالی داره آدم دوست داشته باشه هم دختر داشته باشه هم پسر 

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه گلم چیزی رو دوست داشتن و از خدا خواستن ناشکری بخاطر بقیه نعمتها نیست. چ اشکالی داره آدم دوست داشت ...

درسته!

ولی بعضیاکه کفرمیگن،چرااین همه دختر...

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

درسته! ولی بعضیاکه کفرمیگن،چرااین همه دختر...

اینم درسته اما ما نباید زود اون طرف رو قضاوت کنیم بخاطر ناشکریش  قطعا خودش دلیل ناشکریش رو بهتر میدونه تا ما

خدایا هیچوقت کسی رو محتاج کسی نکن . مثل من که امروز با ذوق و شوق تاپیک زدم برام یه صلوات هدیه به امام زمان عج  بفرستین.  از شرِ بنده هات پناه میارم به خودت 

انشاءالله که خدا بهت ی پسر سالم و صالح بده عزیزم برات صلوات فرستادم

خیلی تشکر عزیزم  ان شاءالله  هزار برابر خیرش به زندگی خودت و عزیزانت برسه