2777
2789
عنوان

دوران تباهی

210 بازدید | 21 پست

یادمه سیبیلام از اصغر بقالی بیشتر بود. رژ قرمززز میزدم .مهراب گوش میدادم .خودزنی.

فک میکردم خیلی کرااااشم

مینشستم کف جاده ازم عکس بگیرن

وااای

شما چتور بودین 

با رژ گونه شبیه دلقک میکردم خودمو😂😂

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما هیچ عین چی درس میخوندیم تا ۲۲ بهمن اسممونو سرصف بخونن ماهم با افتخار بریم یه طناب یه ظرفی به عنوان جایزه بگیریم😂😂تباه بودیم

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜 

جوهررر نمک بودمممم جوراب رنگیی با کفش پاشنه بلند میپوشیدم تو عروسیا

😂😂😂باز توخوبی

من مداد قرمزمو خیس میکردم نوکشو میزدم به لبام میگفتم داف شدم😂😂

کاش چشمان مرا خاک کنید            تا نبینم که چه تنها شده ام
رژگونه بهتره 😆من با رژ قرمززززز

واییی من شالمم میبردم از پشت گره میزدم گردنم لخت باشه لپا قرمزز با یه عینک آفتابی🤣

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

من کلاس هفتم و هشتم که بودم گیر داده بودم به لیتو و کلا یهسری اهنگ های رپ به خصوص بعد علاقه خاصی به خریدن کفش و کیف اسکلتی و هودی های 1000 سایز از خودم بزرگتر داشتم.و همیشه تریپ کسایی رو بر میداشتم که انگار خدا زده تو کمرش با 13 سال سن  ...و همیشه داشتم تایپ میکردم اخر کلمات ع میزاشتم..نمیدونم چرا...ولی خب از پایه نهم به این طرف اصلایه مدل دیگه شدم..خدایا شکرت ...از دوران تباهی گذشتم...یه بارم با دوستم ویدیو گرفتیم با اهنگ لیتو..رفتم شخصی بهش پیام دادم این رو برام بزار استوریت...حتی مثلا نذاشتم استوری خودم تگش کنم...تازه کلاس هفتم اینستا نصب کرده بود نمیدونستم چی به چی هست....الان که دارم فکر میکنم واقعا خون دل میخورم    

من کلاس هفتم و هشتم که بودم گیر داده بودم به لیتو و کلا یهسری اهنگ های رپ به خصوص بعد علاقه خاصی به ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دقیقااااا من فک میکردم شاخ روبیکام یه کانال بود ب اسم اتحاد میرفتن فوش میدادن همدیگرووو مثن میخاستم سلام کنم مینوشتم.صلامح خبیح