2777
2789
عنوان

چکارکنم بااین خانواده تنبل،؟

162 بازدید | 11 پست

بچها خانوادم مشکل مالی دارن،وسایل اشپزخونشون داغونه،مثل گاز،یخچال،بعد فهمیدم اسنوا وام میده،ب مامانم گفتم،بعدگفت خودت برو بپرس چطوریه شرایطش،ضامنم پیداکن😐😐بابام گفت نه ما وام نمیخایم،تو قسطاش میمونیم خودت میدی قسطاشو؟😐😐انگار برا خودم گفتم،خیلی بیعار و تنبل و پرروعن،خستم کردن همیشه جلو فامیل و شوهرم باعث سرافکندگیم شدن

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم برام مهمه خونه تمیز و مرتب و ساده باشه، نه حالا لزوما خیلی شیک و پیک، برای همین داریم خونه رو تعمیر می کنیم، خیلی از کارا رو داریم خودمون انجام میدیم، رنگ آمیزی در و دیوار و پنجره رو کاملا خودم انجام میدم و خیلی تغییر کرده، از این کارا هم میشه کرد 

آها پس کارش ثابتم نیست طفلی  باید یه فکر بهتری کنه برای شغل ثابت  اینجور فایده نداره

دیگ تواین سن شعل نیست

هیچی. به سبک زندگیشون عادت کردن و دوست ندارن تغییر رو شما هم بچه همون خونه بودید. حق تخریب یا تحقیر ...

تحقیر نمیکنم،حرص میخورم،پیشنهاد وام میدم میگن خودت بپرس،حداقل خودشون میتونن برن دنبال وامی چیزی

منم برام مهمه خونه تمیز و مرتب و ساده باشه، نه حالا لزوما خیلی شیک و پیک، برای همین داریم خونه رو تع ...

میشه بگی رنگ کیلو چندخریدی؟؟چی قاطیش کردی و زدی؟؟منم میخام بخرم