یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
😂😂😂😂😂😂حالا چرا زده و از خونه رفته یه گوز که این کارا نداره 🤣🤣
غرورش خورد شد😀😂تازه دست منم گرفته بود میگفت میبرمت خونه بابات میگم گوزمو دراورده
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
میدونستم رو مامانش حساسه و خیلی پامو فراتر از حدم گذاشتم اگه اونم همچین چیزی به مامان من می ...
من توجیهی واسه زدن این اقا ندارم چون کارش زشته
ولی شماهم پاتونو رو خط قرمزاش نزارید چون این زدن ها واسش عادی میشه
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
گوزمو در آورده رو جدی میگفت یا شوخی خیلی سم بوده😂😂😂😂😂😂
جدی بابا عصبانی بود شدید🤣 محکم زد سیلیو اون شب خیلی گریه کردم ولی الان شش ساله یادش میارم میخندم
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
جدی بابا عصبانی بود شدید🤣 محکم زد سیلیو اون شب خیلی گریه کردم ولی الان شش ساله یادش میارم میخندم
حالا بعد شش سال میگوزه یا نه😂
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
تازه اون صحنه رو ندیدی جلو تلویزیون داشت هندونه میخورد من از پشت یواش رفتم انگشت زدم به کمرش گفتم پخ.اونم پرید هوا و بیب
هنوزم حساسه مثلا میره دسشویی ولی خوب 😂😂😂خونه آپارتمانیه کارش بیهودست
بی جنبه بوده 🤣🤣🤣بگذریم الان اگه به روش بیاری واکنشش چیه اصن تا حالا دوباره اون موضوع باز کردی؟
خجالت میکشه میگه ولش کن یاداوری نکن