2777
2789
عنوان

سیلی خوردم 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 3374 بازدید | 45 پست
منم یبار خوردم .سر گوز بود.اوایل ازدواج ابهت داشت مثلا.ترسوندمش گوزید.بعد یکی زد و نصف شب بود زد بیر ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
منم یبار خوردم .سر گوز بود.اوایل ازدواج ابهت داشت مثلا.ترسوندمش گوزید.بعد یکی زد و نصف شب بود زد بیر ...

😐😂😂😂

سعی کن با حرفات حال بقیه رو خوب کنی اونوقت میبینی حال خودتم‌خوب میشه ❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونستم رو مامانش حساسه  و خیلی پامو فراتر از حدم گذاشتم اگه اونم همچین چیزی به مامان من می‌ ...

فوش دادی؟😂🤭

کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)
میدونستم رو مامانش حساسه  و خیلی پامو فراتر از حدم گذاشتم اگه اونم همچین چیزی به مامان من می‌ ...

حب دلت میخواد کتک بخوری میتونی اینجوری توجیه کنی توی ذهن خودت 

ولی جلو شوهرت کم نیار در مورد کتک که روش بهت باز نشه 

اگه الان عادی برخورد کنی ، کلا براش عادی میشه کتک زدنت 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

خب پس دیگه تاپیک زدی که کاربرا چی بگن 

کارتم خیلی اشتباه بوده نباید کاری کنی که حرمت ها از بین بره

میخندم چون همه مردا دست ب زن دارن بلا استثنا 

ولش کن اون سیس ادم خوبا رو گرفته 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

کاری به حرفای تو ندارم

اما مردی که به هر دلیلی دستشو رو زنش بلند کنه لایق هیچ احترامی نیست

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید،نامرد نامردم اگر مردان شما هستید،ترجیح می بخشم از این بعد بی کتابی را،وقتی که آدم های با قرآن شما هستید، می پوسد آخر کنج زندان نابرادرها!یوسف نمی آید اگر کنعان شما هستید،از خوک ها هم بد از این حیرت نخواهم کرد،دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید،ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ،من نیستم انسان اگر انسان شما هستید.

😂😂😂😂😂😂حالا چرا زده و از خونه رفته یه گوز که این کارا نداره 🤣🤣

کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792