2777
2789
عنوان

میگه یه چک بگیر برو

95 بازدید | 11 پست

سلام 

یه خانمی هست که با شوهرش به اختلاف خوردن شوهرش پاشو کرده تو یه کفش میگه میخوام طلاق بدم یه بچه هم دارن دادخواست طلاق داده خانم مهرشو گذاشته اجرا هیچی از اقا توقیف نشده ینی از اول هیچی به نامش نبوده تعیین کردن ۹ ماه یه سکه ماهی ۴ میلیون مثلا 

بعد الان اقا میگه یه خونه برات اجاره میکنم وسایل خونه هم نو برات میخرم دستت باشه حضانت بچه هم بهت میدم (تا وقتی که شوهر میکنی) یه چک ۲٠٠ میلیونی روز هم مینویسم بهت میدم بعدش بیا توافقی مهرتو ببخش طلاقت بدم اگر نه همینجوری طلاقت میدم با همون ماهی ۴ تومن برو یه خونه خالی هم نمیتونی اجاره کنی برو دیگه نبینمت 

با نظرتون شرایط اقا رو قبول کنه ؟

بله قبول کنه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه دیگه 

با توجه به شرايط مالی آقا که میگی‌چیزی نداره خیلی هم‌خوبه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بله به نظرم پیشنهاد آقا خوبه، به شرطی که حسابش خوب باشه و تازه نخواد بابت چک دنبال دادگاه پاسگاه باشه

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا دوست دارم درکنار دوست ای خوبم به وزن دل خواهم برسم ، شروع از ۱۴۰۰/۱۰/۰۴ ، وزن اولیه ۷۳/۵، هدف نهایی ۶۰

بنظر من که قبول نکنه .. چون این اقا هر زمانی که بخواد میتونه خانم بیرون کنه. از خونه یا اجاره نده.. ۲۰۰ تومن هم الان یک پراید. نمیشع .. باید ببینی چقد مهریه اش میشه کلا با توجه به اوون پول نقد بگیره .. مثلا اگه بشه ۷۰۰ میلیون ازش بگیره ..‌وسایل خونه هم جهاز خانوم اونا رو با خودش بیاره