یه دوستی دارم از من دو سه سال کوچیکتره هی به من تیکه میندازه که تو سن بالایی و.. در حالی که خودش کلی چروکیده شده و همه ش بوتاکس و.. میزنه که سنش بالا نزنه خودشو خیلی برتر و زیبا میدونه در حالی که نیست چیکار کنم این همه زخم زبون میزنه دوستیمون ده ساله هست
آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم همچین دوست سمی داشتم، دوستی مو کمرنگ کردم باهاش، جالب اینجاست ک من ازش ۸ سال بزرگترم ولی وقتی کنار هم قرار بگیریم فک میکنن هم سنیم و از چهره ی من بیشتر تعریف میشه، این قبیل حسادتا هست تو بعضی دخترا و خانوما
مجبورم تنها کسی هست که بعضی وقتا حرف میزنم که منزوی نباشم از اجتماع
خب حالا ک نمیخوای جدا شی با تیکه هاشم کنار بیا
من برا خودت گفتم عزیزم جدا شی از این مثلا دوست
خیلی برات بهتر فکرشو کن دیگ کسی نیست هروز این تیکه هارو بت بزنه ی دوست پیدا کن چهارچیز ازش یادبگیر ن اینکه داف و لوندی یادت بده و تازه تشویقت کنه برا عمل