2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

263 بازدید | 7 پست

سلام. من عقد کردم ولی چن روز پیش متوجه شدم همسرم قسمت زیر شکمش نزدیک به الت تناسلیش دوتا زگیل در اومده. یچیزی شبیه گوشت اضافی ریز که ب پوستش وصل بوده. الانم فقط اینجام ببینم واقعا زگیل بوده یا نه خودشم میگه با کسی رابطه نداشته ولی ازونجایی که تو محیط خوبی نبوده و بسیارطبع گرمی داره شک دارم. بهم بگید چیکار کنم از فکر اینکه با کسی رابطه داشته و اونام حاصل اون رابطس حالم خیلی بد شده😭

رسد آدمی به جایی که بجز خدا نبیند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره زیگیله احتمال زیاد بزن تو اینترنت عکسش میاد مقایسه کن ببین هست یا نه . لازم نیست به فکر رابطه های اون باشی به فکر این باش که خدایی نکرده خودت نگیری یوقت 

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️
اره زیگیله احتمال زیاد بزن تو اینترنت عکسش میاد مقایسه کن ببین هست یا نه . لازم نیست به فکر رابطه ها ...

هیچ رابطه ای نداشتیم اونو ک دیدم حالم خیلی بد شد. مگه میشه ب فکر رابطه اون نباشم؟ 

رسد آدمی به جایی که بجز خدا نبیند
هیچ رابطه ای نداشتیم اونو ک دیدم حالم خیلی بد شد. مگه میشه ب فکر رابطه اون نباشم؟ 

اره سختم هست بهترینها برات اتفاق بیوفته 

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️

سلام و احترام خدمت شما 

اولا که تو گذشته کسی تجسس نکنید ایا همه گذشته تون و کامل و واضح حاضرید به هرکسی بگید همه یه گذشته ای  دارن که ارتباطی به اینده شون نداره 

و دوم اینکه حتما ازمایش بدید تکلیفتون مشخص بشه این مهمه چون به اینده شما ارتباط داره و سلامتی تون و تحت تاثیر میذاره

و اینکه شکل هاشو توی سایت مرکز ژنتیک دکتر زعیمی ما گذاشتیم 

تو گوگل سرچ کنین "مرکز ژنتیک پزشکی دکتر زعیمی زگیل" مطالب مرتبطش میاد تصاویر رو ببنید شاید بهتون کمک کرد