cheri_lady مدیر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 2048 عنوان 🔴کنکور: | مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 43 پست بچها آیا امسال اردیبهشت/تیر۱۴۰۳ عمومیا بلاخره اضافه شدن یا نه؟من تازه میخوام شروع کنم به خوندنبرای کنکور زبان یک نفر میگه هست یک نفر میگه نه! نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸 1402/12/06 | 12:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cheri_lady مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 2048 نه ندیدمت ا خب خداروشکر نمیدونم چرا یهو حس خجالت بهم دست داد🫠😂 نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
اوج_آسمان عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 70265 ا خب خداروشکر نمیدونم چرا یهو حس خجالت بهم دست داد🫠😂 😂چرا خجالت؟ از حیله و دسیسه نترس! اگر کسانی دامی برایت بگسترانند تا صدمه ای به تو بزنند، خدا هم برای آنان دام میگسترد🤞
یکی_همین_نزدیکیا عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 2759 @اوج_آسمان یهو کنجکاو شدم بدونم من تاحالا تو نینی سایت عکس از خودم گذاشتم تو ... من ولی دیدم تو اون تاپیکه کنجکاو شدم ببینم سوالت چیه هم اسمه آریانا گرنده . با افتخار رئالی هستم 🤍
اوج_آسمان عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 70265 خودمم نمیدونم🥲🫡 البته اینکه من کلا خجالتی ام اما الان فکر کن خانومای نینی سایتی سوالمو مید ... عزیزم😂😂❤❤ از حیله و دسیسه نترس! اگر کسانی دامی برایت بگسترانند تا صدمه ای به تو بزنند، خدا هم برای آنان دام میگسترد🤞
cheri_lady مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 2048 من ولی دیدم تو اون تاپیکه کنجکاو شدم ببینم سوالت چیه امیدوارم که حداقل اشنا نبوده باشم😂 نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
cheri_lady مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 2048 عزیزم😂😂❤❤ 🥹😂💚 نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
یکی_همین_نزدیکیا عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 2759 امیدوارم که حداقل اشنا نبوده باشم😂 نه هم اسمه آریانا گرنده . با افتخار رئالی هستم 🤍
cheri_lady مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 2048 @اوج_آسمان بازم ببخش نمیخواستم جواب بدم اما وقتی دارن خودشون نظرشون رو به بقیه قالب میکننولی ادعا دارن که بقیه نظرشون رو به ما قالب میکنناوج بی انصافیهمنم برا همین جوابش رو دادموگرنه بعداز ریپلی که منو کرد بیخیالش شدمبازم متاسفم هرچند اونا مقصر بودن اما خب چون تو دوست من بودی و تاپیک تو بود نباید چیزی میگفتم که نمی شد با لحن بد باهام حرف زد💚 نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
اوج_آسمان عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 70265 @اوج_آسمان بازم ببخش نمیخواستم جواب بدم اما وقتی دارن خودشون نظرشون رو ... عزیزم این چه حرفیه💚من قفل کردم تاپیک نترکه یه وقت هرکس نظری داره به هرحالمهم اینه که به هم توهین نکنیممنم دوبار با یه کاربری سر بچه دار شدن بحث میکردیم طولانیولی اصلا توهینی بینمون رد و بدل نشد خداروشکراگه نتونستی ریپلای کنی ببخشید منومجبور بودم قفل کنمتوهم خودتو ناراحت نکن عزیزدلم♥♥❤❤ از حیله و دسیسه نترس! اگر کسانی دامی برایت بگسترانند تا صدمه ای به تو بزنند، خدا هم برای آنان دام میگسترد🤞
cheri_lady مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 2048 عزیزم این چه حرفیه💚 من قفل کردم تاپیک نترکه یه وقت هرکس نظری داره به هرحال مهم اینه که به ... نه عزیزم تو حق داشتی اتفاقا کار خوبی کردی💚💚💋آخه از این ناراحتم یجوری رفتار کردن انگار مقصر منم🤷🏻♀️در صورتی که حقیقت رو گفتم بدون توهیندقیقا یسری معنی تبادل نظر رو بلد نیستنو همینا برا مذهبيون دس میندازن یکی نیست بگه عزیزم تو خودت بدتراز اوناایی😏 نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
اوج_آسمان عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 70265 نه عزیزم تو حق داشتی اتفاقا کار خوبی کردی💚💚💋 آخه از این ناراحتم یجوری رفتار کردن انگار مقصر منم ... چی بگم...... 💔 از حیله و دسیسه نترس! اگر کسانی دامی برایت بگسترانند تا صدمه ای به تو بزنند، خدا هم برای آنان دام میگسترد🤞
cheri_lady مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 2048 @srwm ببخش تگت کردم من الان واقعا نیاز دارم از یجایی تایید یا رد بشم خیلی گیجم خیلییی ۳روز دیگه تولد۲۰سالگیمهولی من حالم اصلا خوب نیست بخاطر ندونستن آینده اه پیش روماگه وقت بذارم میتونم دندون پزشکی قبول شم؟یا الکی فقط عمرم هدر میره؟نتیجه کنکورم چی میشه ؟و اینکه میخوام آنلاین شاپ بزنم بنظرت خوب پیش میزه آنلاین شاپم؟ نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
srwm عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 3800 @srwm ببخش تگت کردم من الان واقعا نیاز دارم از یجایی تایید یا رد بشم خیلی گیجم خیلیی ... کلا معلقه همه چی برام .. قطعیتی توشون نمیبینم همشون ن اما خیره . تو فقط خودتو داری ، پَ مراقب خودت باش ❤🌼
cheri_lady مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 2048 کلا معلقه همه چی برام .. قطعیتی توشون نمیبینم همشون ن اما خیره . :(💔شرایط چی بلاخره بر وفق مرادم میچرخه؟ نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸