2777
2789
عنوان

🔴کنکور:

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 43 پست

نه حذف قطعی 50 درصد سوابق(دوازدهم)

اگر کنکور فرهنگیان بدی دینی و دوتا منبع دیگ اضافه شده

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

بچه ها کنکور الان چجوریه  معدل باید چند باشه چه درسایی هست زبان هم عمومی حذفه؟ آزمون از چیه ...

توام برا زبان میخوای آزمون بدی؟

من معدلم۱۷ و خوردی 

ولی فقط اینو میدونم اونقدر معدل عالی نیست این معدل من

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه حذف قطعی 50 درصد سوابق(دوازدهم) اگر کنکور فرهنگیان بدی دینی و دوتا منبع دیگ اضافه شده

من کنکور زبان میخوام بدم اطلاعات نداری ازش؟

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
ن من امسال اولین سالنه که گذاشتمش ساا دیگ

من دوسال کلا بعداز تحصیلم کنکور ندادم امسال سومین سال و اولین بارمه ندم کلااا خیلی بد میشه برام

خیلی گپ تحصیلی طولانی میشه

😂😂از سال بعد اطلاعات ندارم ولی بیشتر میگن ۶۰٪تاثیر سوابق تحصیلی

من عمومیا دوازدهمم خوب نیست نمیدونم چیکار کنم

یعنی بنظرت بخونم برم برا دوازدهم ترمیم بزنم؟