2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم 😭😭😭😭

60 بازدید | 3 پست

دیروز صبح استرس زیادی بهم وارد شد و بعدش همش استرس و درد زیر شکم داشتم یکساعت پیش هم باز خیلی بهم استرس وارد شد و همش داد و فریاد بود الان خیلی دلدرد دارم خطرناک نیست؟

یه اتفاقی واسه اعضا خانواده افتاده که مشکل پیش اومده و اصلا جای دیگه هم نمیتونم برم برام دعا کنین واسه بچه اتفاقی نیفته نگرانم🥺🥺

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

خیلی تاثیر داره پس فردا بچه ات بی اعصاب میشه توی مشکلات و مسائل زندگی که گریز ناپذیره و ضعیف برخورد می کنه ....

ولی اگه تلاش کنی محیط امن و ارومی به وجود بیاری و شاد و + نگاه کنی مثلا ریلکسیشن کنی یوگا بری رابطه ات رو مخصوصن با خدا خیلی خوب کنی و آرامش رو به خودت تلقین کنی پیاده ی روی های آروم .... یا استخر یا .... غذاهای مفید و سبک ..... 

نتیجه اش این میشه که ان شاالله فرزندی پرقدرت و موفق میشه و در آینده به وجودش افتخار خواهی کرد  

خیلی تاثیر داره پس فردا بچه ات بی اعصاب میشه توی مشکلات و مسائل زندگی که گریز ناپذیره و ضعیف برخورد ...

درسته

ولی مشکلات که خبر نمیکنن چند روزه جنگ اعصاب راه افتاده و فقط به من بیچاره استرس وارد میشه😭

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید