2777
2789
عنوان

ناهار روز تعطیلتون چیه😋

| مشاهده متن کامل بحث + 8456 بازدید | 87 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کوبیده مرغ با گوجه سرخ شده خدایااا اینجا هم برف بیاد دیگه🤲🤲🤲🤲حالا هواشناسی گفته قرار بیاد امید ن ...

نوش جونتون 

ایشالله🥰🤲

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

برای ما فرقی با روزهای دیگه نداره همسرم سرکاره روزهای تعطیل به جز جمعه ها ! برای خودم هم ناهار درست نمیکنم یه جوجه ۱۳ ماهه دارم اصولا برای اون که میزارم خودمم هم میخورم یا تخم مرغ و سیب زمینی آب پز میخورم به خاطر رژیم🥴🥴🥴🥴

فدات گلی...۳۶ساله عاشق تخم مرغ خرمام..اونم با روغن زرد محصول دست مامان

عین مامان من😍

مامان من گاهی تخم مرغ با خرما و کره درست میکنه میخوره روغن حیوانی بااونم درست میکنه اونم خوشمزه میکنه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

کوبیده مرغ را چجوری تو ماهیتابه درست میکنی؟؟مزه کتلت نمیده؟؟

مرغ و پیاز و سیر و تو خرد کن یا مولینکس خرد میکنی له بشه بعد بهش نمک فلفل زردچوبه میزنی با زعفران میریزی تو تابه نسوز پهن میکنی میزاری با شعله کم سرخ بشه بعد اندازه کباب کوبیده نوار نوار برش میزنی برمیگردن طرف دیگه اش سرخ بشه خیلی خوشمزه میشه 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود