2821
2789
عنوان

پشت کنکوری

62 بازدید | 3 پست

پشت کنکوری سال اولم..دیر شروع کردم با این حال با رعایت اصول دارم میخونم.استرس دارم و میترسم امسال نشه

اگه امسال نشه به نظرتون سال دوم هم بمونم؟ 

یعنی این توانایی رو تو خودم میبینم که بتونم بهترین ها در بیام ولی زمان کمه ...خیلی کمه و برای همین قید زیاد تست زدن یا فیلم آموزشی نگاه کردن زیاد اینارو از خودم میگیرم 

کاش زمان بیشتری تو اختیار داشتن:)))

اصلا نمی‌دونم با خانواده چطور صحبت کنم؟ دلم میخواد با یکی حرف بزنم بگه ایرادی نداره امسال تلاش کن نشد یه سال دیگه بمون ولی حرف فامیل نگاه مردم و حرف خانواده که پشت میمونی از بقیه...نمی‌دونم..میشه راهنمایی کنید؟

...

اینقد به خودت استرس نده فقط درستو درست بخون از چیزیم نزن خوب بخون برنامه ریزی خوب داشته باش و لطفا گوشی بزار کنار ان شا الله همین امسال میشه اگه نشد سال بعد فدای سرت

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡

عزیزم منم پشت کنکورم ولی یک سال بیشتر از تو البته ک درکنارش دانشگاه هم ثبت نام کردم. اول از همه درباره فامیل بهت بگم که سخت در اشتباهی، همه فقط سال اول براشون مهمه و نتیجه رو میپرسن بعد از اون اصلا کسی براش مهم نیست بدونه چیکار میکنی و از ذهنا پاک میشی و هرکی دنبال زندگی خودشه و بیشتر از یک سال پیگیر نیستن این از فامیل. اینکه بمونی یا نه بستگی به رتبه امسال داره اگر رتبت خوب بشه ک خود ب خود پدر مادرت موافقت میکنن ولی اگرم خوب نشد باهاشون صحبت کن بگو دانشگاه هم ک بری بعد ک دانشگاه تموم شد باز کنکور میدی آیا این بهتره یا اینکه همین الان برای رشته مورد علاقت بجنگی. با منطقی صحبت کردن حل میشه و من اینارو گذروندم اصلا اونجوری نیست که فک میکنی از هیجده به بعد دیگه کسی پیگیر نیست و خودتی و خودت 

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به خودت بگو امسال آخرین سالیه که پشت میمونی وسعی کن  تمام تلاشت رو انجام بدی... بعد اگه اون چیزی که میخوای نشد بعدا براش فکر می کنی.... که پشت بمونی یا نه.... وقتی روز کنکور فرا میرسه.. حسرت   میخوری که کاش از اسفند شروع میکردم 

روز های خیلی خوبی تو راهه... 🧡🌈🌱... خدایا شکرت🦋
2824
2823
2791
2779
2792