2777
2789
عنوان

چطوری واقعا

63 بازدید | 7 پست

بعضی ها کلا روابط اجتماعی شون خوبه باهمه زود گرم میگیرن لطفا یه راهی به منم بدین برم پیش مشاور کلاس چی ؟ خیلی دوس دارم روابط اجتماعیم قوی بشه ولی صفره صفرم 

حتما برو مشاوره اگه اذیتی ..اما نظره من اینه ازدواج کنی خجالتت میریزه .ولی چون شاید کسی دوست نداشته باشه ازدواج کنه ..پس برو روانشناس ..خودشناسی اینا رو بهت میگه ..برای آینده ت خیلی خوبه خودتو بیشتر بشناسی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره 😔

خب منم همینطوری بودم بهترین درمانش اینه که بدون اینکه فکر کنی خودتو بندازی تو چالش

مثلا سر کلاس نمیدونم چند سالته مدرسه میری یا دانشجویی معلم یا استاد یچیزی میپرسه اصلا بهش فک نکن سریع بگو من بگم 

یا تو حرف زدن با ادما اگه یچیزی به ذهنت میاد نمیخواد هی فک کنی بگم نگم سریع بگو من اینجوری تمرین کردم الان خیلی بهترم 

دوران مدرسه از بس خجالتی بودم روم نمیشد جلو دوستام خوراکی بخورم در این حدااا

ولی الان دانشجوام دانشجو تئاترم هستم خیلی مهمه که ادم رو داشته باشه واسه ارتباط گرفتن و این چیزا 

از همین روش استفاده میکنم خیلیییی بهتر شدم 

یا یچیز دیگه اینکه مسئولیت قبول کن مثلا من تو دانشگاه نماینده کلاس شدم 

من حتی با مشاورم که صحبت میکردم میگفت دقیقا همین کاری که تا حالا انجام میدادی رو انجام بده چون خیلی خوب جواب داده روت مثلا یه راهی که اون گفت میگفت برو کنار خیابون ساندویچ بخور بزار ترست بریزه 😂

و یچیز دیگه ام که گفت، گفت تو موقعیت های مختلف به خجالت کشیدن فکر کن الان مثلا داری باهام حرف میزنی سعی کن ازم خجالت بکشی. و من اینجوری بودم که خجالت کشیدن چجوریه؟ 😂

خب منم همینطوری بودم بهترین درمانش اینه که بدون اینکه فکر کنی خودتو بندازی تو چالش مثلا سر کلاس نمی ...

وای آره منم دقیقا تو مدرسه وحشتناک خجالتی بودم حالا تو دانشگاه خیلی سختر شده چون شب و روز با همسن های خودمم ممنون جالب بود امتحان میکنم

خب منم همینطوری بودم بهترین درمانش اینه که بدون اینکه فکر کنی خودتو بندازی تو چالش مثلا سر کلاس نمی ...

اینا که من گفتم بیشتر برا رفع خجالته اما یواش یواش ارتباطتم خوب میشه با بقیه چون همین که جلوی بقیه معذب باشی همش باعث میشه اوناهم نتونن باهات گرم بگیرن من الان با کل کلاس دوستم یجورایی

وای آره منم دقیقا تو مدرسه وحشتناک خجالتی بودم حالا تو دانشگاه خیلی سختر شده چون شب و روز با همسن ها ...

اینکه میگم خودتو بنداز تو چالش مثلا منظورم اینه: دیشب با یکی از دوستام رفته بودیم مغازه یه چیزی میخواستیم بگیریم بعد دوستم گفت من میرم میگم. اون بنده خدام مثل من خجالتیه 3 ساعت داشت بهم میگف خب سرو وضعم خوبه؟ برم بگم؟ چی بگم؟ اینجوری بگم خوبه؟ بعد من یهو خودم رفتم گفتم اقا فلان چیزو دارین. 

دوستم برگاش ریخت😂چون قرار بود اون بگه. 

اینجوری یهویی ازین کارا کنی خیلی جوابه با اینکه خیلی خیلی چیز ساده و پیش پا افتاده ایه