2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم چرا پریود نمیشم اخه😭😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5809 بازدید | 138 پست
همچین چیزی هست؟ ماما هستن؟😔💔توروخدا کمکم کن.

اره مشاور ماما و دکتر زنان هم هست 

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا بابا دکترم دیده خب 2 سال و خورده ای درمان کردم و نشد😔💔میخام نظر بقیه رو بدونم ببینم کسی چیزی ب ...

تزمایش تازه گرفتی ..یا همون قدیمی

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
چقد هزینه میگیره؟ چطوری باهاش ارتباط برقرار کنم؟😔

هزینه نمی‌خواد ..بزن رو کلینیک بعد برو پایین تر نوشته زنان و مامایی بزن روش از یکی از پزشک ها کمک بگیر پیام بده ..تا وقتی جواب بدن 

هزینه نمی‌خواد ..بزن رو کلینیک بعد برو پایین تر نوشته زنان و مامایی بزن روش از یکی از پزشک ها کمک بگ ...

خیلی های دیگه هم پیام دادن میتونی بخونی 

هم جدید دارم هم قدیمی زیادن😔

ببین میشه برای مشاوره نی نی سایت بفرستی ببینه ..

هزینه نمی‌خواد ..بزن رو کلینیک بعد برو پایین تر نوشته زنان و مامایی بزن روش از یکی از پزشک ها کمک بگ ...

اها عزیزم متوجه شدم خیلی ممنونم ازت❤😔

این کاربری تعلیق شده.