_ریرا مدیر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 3721 عنوان دیگه خسته شدم چرا پریود نمیشم اخه😭😭😔 | مشاهده متن کامل بحث + 5809 بازدید | 138 پست سلام خانما مجردم مشکله هورمونی نمیدونم چی چی دارم اصلا پریود نمیشم قفل کردم چندین ماه منتظر بمونم بازم نمیاد چیکار کنم؟😔💔دکتر هم رفتم 2 سال و خورده ای زیره نظر دکتر بودم نشد ک نشد.. این کاربری تعلیق شده. 1402/12/06 | 10:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamamiriii عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 2392 نمیدونم دقیقا مشکلم چیه😭💔اما فکر کنم هورمونامه. چه علایمی داری ..مو زاید درآوردی .. مخصوصا رو صورت معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.. تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
_ریرا مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 3721 سونوگرافی رفتی؟ چی گفتن آره گفت تخمدانهات خاموشه و احتمالن مشکل هورموناته چون تخمدان ها مشکلی نداشتن ازمایش دادم گفت مشکل هورموناته ک مشکله خاصی نیست ولی مگه میشه مشکله خاصی نباشه و چندین ماه پریود نشم😔💔 این کاربری تعلیق شده.
مامانـــفسقلییا3665 عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 318 ن اصلااا قفله قفلم مگه با امپولو قرص😔😭💔تو حالته عادی خودمم بکشم پریود نمیشم. من سونو رفتم رفتم گفت باردار نیستی ولی یه هفته اس عقب انداختم پروژسترون زدم ولی پری نیومد همیشه قرص ال دی میخوردم این ماه نخوردم نیومد پری دارم دیونه میشم درد گاهی میگیر ول میکنه امیدوارم سونو اشتباه نکرده باشه😭امپول چی میزنی؟ چند روز بعد پری میاد؟
_mahpishoni_ عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 12176 نمیدونم دقیقا مشکلم چیه😭💔اما فکر کنم هورمونامه. ای بابا 😕 ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
_ریرا مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 3721 از طب سنتی کمک بگیر ..شاید رحم هم سرده . علائم رحمه سرد چیه؟😔💔 این کاربری تعلیق شده.
_ریرا مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 3721 چه علایمی داری ..مو زاید درآوردی .. مخصوصا رو صورت موی زائد بیش از حد تو پاهام فقط. ن صورتم کم موه کلن ولی پاهام از پاهای بابام بدتر شده بود ک دارم میرم لیزر😔💔دیگه تحمل نکردم با اینکه میدونم تاثیری نداره. این کاربری تعلیق شده.
نسیم_ممیز عضویت: 1391/08/19 تعداد پست: 14899 قرص نخوردم دیگه 5..6 ماهه درمانو ول کردم چون ذره ای تغییر حس نکردم😔💔خسته شدم از قرصو امپول خب کلا چه قرصایی رو امتحان کرده بودی که اثر نداشته
_ریرا مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 3721 من سونو رفتم رفتم گفت باردار نیستی ولی یه هفته اس عقب انداختم پروژسترون زدم ولی پری نیومد همی ... پروژسترون میزنم ای خدا😔😭💔1 هفته تا 2 هفته بعدش پریود میشم😔💔 این کاربری تعلیق شده.
mamamiriii عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 2392 موی زائد بیش از حد تو پاهام فقط. ن صورتم کم موه کلن ولی پاهام از پاهای بابام بدتر شده بود ک دارم میر ... طب سنتی برو ..یه جای خوب برو و دارو بگیر ..ان شالله خوب بشی معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.. تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
_ریرا مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 3721 خب کلا چه قرصایی رو امتحان کرده بودی که اثر نداشته هیچ فقط پروژسترون میدن😔💔من نیاز ب درمان دارم ن نیاز ب پریودیه فیک. این کاربری تعلیق شده.
mamamiriii عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 2392 طب سنتی برو ..یه جای خوب برو و دارو بگیر ..ان شالله خوب بشی یکی از دختر عمو هام اینجوری بود .دیابت داشت و مشکل هورمونی رو صورت هم ریش در آورده بود ....البته خودم هم مشکل دارم و چند تار ریش معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.. تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
_ریرا مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 3721 طب سنتی برو ..یه جای خوب برو و دارو بگیر ..ان شالله خوب بشی عزیزم ممنون.عکسه ازمایشامو بزارم بلدین تفسیر کنید؟😔💔ب کی نشون بدم ازمایشامو؟ این کاربری تعلیق شده.
mamamiriii عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 2392 عزیزم ممنون. عکسه ازمایشامو بزارم بلدین تفسیر کنید؟😔💔ب کی نشون بدم ازمایشامو؟ بلد نیستم..نشون بده ..ولی دکتر خودت نگاه نکرده..کدوم شهر معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.. تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
mamamiriii عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 2392 از مشاور های نی نی سایت نمیشه کمک گرفت .بفرستی براشون معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.. تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
_ریرا مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 3721 بلد نیستم..نشون بده ..ولی دکتر خودت نگاه نکرده..کدوم شهر چرا بابا دکترم دیده خب 2 سال و خورده ای درمان کردم و نشد😔💔میخام نظر بقیه رو بدونم ببینم کسی چیزی بلده این کاربری تعلیق شده.