2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد عید

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

من باشم از جایی ک خیلی ریخت و پاش خیلی ندارع شروع میکنم اینجوری گرم کار میشم دیگه انجام میدم 😂😂

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

نگو دلهره گرفتم 

100 رج از فرشم مونده 

کلی لباس باید بدوزم 

خونه تکونی کنم 

وقتم ندارم 

خدایا کمکم کن

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

از اشپزخونه شروع کن چون نمای خونه ب اشپزخونست من با سرکه واب همه کابینت تمیز کردم البته من مستاجر و کابینت اینقدر کثیف بودن ک الان دوماه فقط میسابم از وقتی اومدم تا الان ولی خدایش الان برق میزنن و خونه انگار بو‌تمیزی میده 

تموم کردم تمام زندگیمو مث دست گل کردم مادرمو خواهرم اومدن یک هفته شبوروز کمکم کردن 

خوشبحالت... من که شوهرم با خانوادم دعوا کرده مامانم گفته دیگه خونه است نمیام... الان هم عقب انداختم نمی‌دونم حامله ام یا نه نمی‌دونم چجوری کارامو بکنم

از اشپزخونه شروع کن و مرتب کردن داخل کابیت ها و کمدها اول مار سخت و بزرگ رو انجام بدین همیشه

خب دوماه پیش تولد پسرم بود داخل کابینتا رو مرتب کردم الان فقط ظاهرشون یکم کثیفه که فک میکنم از حالا زوده اونا رو تمیز کنم... دلم میخواد اتاق خواب ها رو تغییر دکوراسیون بدم ولی میترسم حامله باشم و کار سنگین انجام بدم