2777
2789
عنوان

کسایی ک فیلر لب زدن بیان لطفا

110 بازدید | 12 پست

سلام من دیروز ساعت ۲ ظهر فیلر لب زدم مراقبت های بعدش چیاس هرکس میدونه دقیق لطفا بگه

چون دفعه اولمه زدم میگن بار اول چیزی ازش نمیمونه و جذب میشه چیکارکنم ماندگاریش زیاد بشه؟

سیگار و نوشیدنی داغ ممنوع

بوسیدن ممنوع 

یه طرفه نخواب شبا

تا 3 روز یخ بذار

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه جانم، غذا و نوشیدنی داغ و خیلی گرم بدترین چیز هست و همینطور حمام با آب داغ و شستن صورت با آب خیلی گرم، آب زیاد بخور قرص زینک و ویتامین سی مصرف کن به ماندگاریش کمک میکنه اما کلا درسته دفعه اول خیلی زود از بین میره عزیزم ولی اگه یک سیسی زدی حداقل نیم سیسی با توجه به مارک فیلترت تا حداقل چهار پنج ماه کاملا میمونه بعدش نیاز به ترمیم داره

وای من دیشب ی طرفه خابیدم

دیگه یطرفه نخواب. ژل میره بالای لبات اردکی میشه یا نامتقارن میشه چاره دیگه ای جز تخلیه نداره. 2 هفته تحمل کن فقط 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

وای خدا کاش نمیخابیدم اونجوری

اشکال نداره از این به بعدو مواظب باش