2777
2789
۵ماه

خب چند ماه مونده ازش؟ اگه کم ازش مونده بیخیال شو خودش تموم میشه. چون اختیار بذل مدت دست مرده.

بهش خیلی قاطع بگو نامزدی واسه شناخت آدمه، شمام اصلا معیارهای منو نداری. اگه روت نمیشه تمام حرفاتو تو پیام بنویس و بفرست 

اگه از بابات می‌ترسی برو خونه خواهرت یا برادرت یا خالت بمون و از اونجا نامزدی رو بهم بزن، یعنی همزمان به بابات و نامزدت باهم پیام بده.

بزار خودشون رو به زمان و زمین بکوبن، از هیشکی نترس!

مهم نیست نامزدی دومته، اگه واقعا دوسش نداری این ظلمه به خودته دختر. نگران نباش خدا برات بهترین هاشو رو می‌کنه! فقط نترس 

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای کسی اهمیتی نداره😔

تا زمانی ک سلامتی پسره میخوادت

وقتی ی جایی مشکل پیدا بکنی نه تنها بهم میزنه بلکه هیچکس هم نمی‌گردت خیلی راحت برو جلو بگو من نمی‌خوامش دست دست نکن 

یجوری زندگی کن انگار قرار نیست ببینی طلوع بعدو.
خب چند ماه مونده ازش؟ اگه کم ازش مونده بیخیال شو خودش تموم میشه. چون اختیار بذل مدت دست مرده. بهش خ ...

تقریبا ۴ماه مونده. تقصیر خانواده ها بود گفتن محرم بشیم. اولش دوسش داشتم الان هیچ دوسش ندارم. باشه ممنونم از راهکارت

تقریبا ۴ماه مونده. تقصیر خانواده ها بود گفتن محرم بشیم. اولش دوسش داشتم الان هیچ دوسش ندارم. باشه مم ...

بخاطر خسیسی و شکاکی؟

کدومش بیشتر اذیتت می‌کنه؟

ببین خسیس بودن پسرا بیشتر بخاطر بی فرهنگی خانواده طرف هستش، مثلا پسره نمیدونه باید عید کادو بیاره چون مامانش و خواهراش رسم ندارن، زیاد به خسیس بودنش تو این موارد اعتنا نکن، اگه بیرون میرید و کافه و خرید یا اینارو راحت حساب می کنه یعنی آدم خسیسی نیست.

منم همسرم روز ازدواجم کلی رسوم رو بجا نیاورد، چون خانواده اش اینطور بودند. تو دوران عقد تحمل خانواده خسیس یکم سخت هستش، باید مثه خودشون رفتار کنید مثلاً عیدی نمیدن، شمام زیاد سنگ تموم نزارید براشون، نه تو هزینه ها نه تو جهیزیه.

در مورد شکاک بودن کاش بیشتر توضیح بدی، بنظر من بهتره یجوری راضیش کنی برید مشاور، بزار مشاور کار رو برات دربیاره، مثلاً اون بگه این بدردت نمیخوره!

اینجوری گردن شمام نمیوفته!

البته مشاور خوب و باکیفیت باید برید، نه از اونا که هر جور باشه بگن برو ازدواج کن خوب میشه...

دختر نگرانم کردی، یوقت خودکشی نکنی ها؟ باشع؟

من امروز خیلی دعات میکنم خدا حل کنه مشکلت رو،

صلوات امام زمان رو سرچ کن و هر روز بخون، به خودشون توسل کنید درست میشه نگران نباش یگانه جان

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
بخاطر خسیسی و شکاکی؟ کدومش بیشتر اذیتت می‌کنه؟ ببین خسیس بودن پسرا بیشتر بخاطر بی فرهنگی خانواده ط ...

میدونی منو میبره رفع نیازش ....

بعد از اون ور میگه ما رسم عیدی دادن نداریم

میگم پس آشنایی بدون محرمیت باشه قبول نکرد

ممنونم به فکرمی