2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب الان این مسئله راه واسم نداره رفتم محضر باطل کنم نکردن

اگه صیغه باشی بعد از تموم شدن زمانش محرمیت از بین میره....

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اره دوسش ندارم. چ غلطی کردم

عزیزم این واقعا چیزی نیست که راه حلی نداشته باشه خیلی رو راست بهش بگو دوست ندارم نمیتونم باهات باشم و نمیخوام زندگی تو رو هم خراب کنم

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

خب تا ۵ماه دیگه خیلی طول میکشه

طوری نیست تو این ایام باهلش کات کن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
میدونی پسره بوکسور هس میترسم بلائی سرم بیاره

غلط میکنه مگه الکیه😐

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

والا بابام هم منطقی نیس از این پسر در برم تا یکسال خونمون دعواست

باباها اینجورین معمولا ...اگه خودکشی کنی سرکوفت خودکشیم بهت میزنن...اگرم خدای نکرده از دنیا بری فقط جگرشون رو تا آخر عمر می سوزونی با این کارت ...بابات هر چقدر هم بداخلاق باشه بازم آدمه دل داره احساس داره داغون میشه بنده خدا ...اما در مورد ازدواج باید به بزرگتر عاقل و خیراندیش از فامیلت وساطت کنه ، با گریه و لجبازی و داد و بیداد چیزی بهتر که نمیشه هیچ اوضاع بدتر هم میشه