2777
2789
عززیزم شما حساسیا .شما فوبیا داری اون که نداره .این رفتارت نرمال نیست سیگار بد هست ولی نه تا حد واک ...

کلا سیگار یا هرچی،این آدم از روز اول خط قرمز های منو میدونست،الان بحث اینکه هیچ اعتمادی بهش ندارم

خیلی راحت ۱۲سال دروغ گفت

اعتیاد تو خانوادشون بیداد می‌کنه

الان دایی و پسر داییش در حال طلاقن بخاطر اعتیاد

پسر عموش و با پدرش چاقو کشیه سر اعتیاد

یعنی شبی که رفت ببینه دعوای اونا چی شد من جاساز خودشو پیدا کردم

من این آدم رو از اون خانواده لجن کشیدم بیرون،شخصیت دادم کمکش کردم بره دانشگاه همه مهندس صداش میکنن،توی کارش پیشرفت کرده پرستیژ داره،

ولی باز برگشت به این چیزا الان هیچ فرقی با عموها و داییهای معتاد و بی سوادش نداره

بچه هات ببر گناه دارن. داداش من تا چیزی میگم میگه بچه هاش نیار طلاق بگیر من بدون بچه هام ی شب دووم ن ...

من اگر بخوام جدا بشم بچه هامو بهش نمیدم،موظفه ماهیانه خرجیشون هم بده،خونه و زندگیمم ول نمیکنم،اونکه باید بره

چون اون خطا کرده،مطمعنم داداشام نمیزارن جدا بشیم

ولی اگر به اونجا برسه یا تمام این حق و حقوق رو میده و می‌ره یا جونش پای خودشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا الان نخواسته مواد ترک کنه؟ اگه میتونی جدا شو

بعد جریان بچم داداشم اومد ترکش داد

سخت‌ترین روزهای زندگیم بود،شبا میترسیدم بلایی سرمون بیاره یهو نصف شب نعره میکشید ،به سختی قرص رو ترک کرد

ولی من بعد از اون بارها قرص پیدا کردم و شک داشتم که باز مصرف می‌کنه

گذاشتم امن بشه فکر کنه بیخیالش شدم که بتونم جاسازش رو پیدا کنم،که کاش فقط قرص بود این همه چی پیدا کردم

من اگر بخوام جدا بشم بچه هامو بهش نمیدم،موظفه ماهیانه خرجیشون هم بده،خونه و زندگیمم ول نمیکنم،اونکه ...

مال من خودش آدم بی عرضه ای نمیتونه بچه ها نگه داره خرجشون هم نمی‌ده من نگه دارم 

دختر بختیاری..من دوام آورده ام بازم دوام می آورم ولی دلم می خواست،معنای زندگیم چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.

بعد جریان بچم داداشم اومد ترکش داد سخت‌ترین روزهای زندگیم بود،شبا میترسیدم بلایی سرمون بیاره یهو نص ...

سخته ترک همه نمیتونن وقتی ترک می‌کنه تشویق ومحبتش کن

دختر بختیاری..من دوام آورده ام بازم دوام می آورم ولی دلم می خواست،معنای زندگیم چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.

مال من خودش آدم بی عرضه ای نمیتونه بچه ها نگه داره خرجشون هم نمی‌ده من نگه دارم 

الان داری باهاش زندگی میکنی؟

من وقتی با شوهرم ازدواج کردم بیکار بود تازه دیپلم گرفته بود،بابام براش کار پیدا کرد،بعدشم که درس خوند و خودشو کشید بالا دوران کرونا خودم جاش امتحان میدادم،

خونه و ماشین خریدیم،حتی یه تیکه طلا ندارم،اینقدر قناعت کردم تا به اینجا رسیدیم،الان حقوقش نزدیک ۴۰ میلیونه ،دوران سختیمون تمام شده،ولی اون اینجور داره ضربه میزنه به زندگیمون

سخته ترک همه نمیتونن وقتی ترک می‌کنه تشویق ومحبتش کن

هیچی واسش کم نزاشتم،شدم رفیقش همدمش،رازشو نگه داشتم

ولی این شد جوابم

مگه من چیکارش کردم

چطور وقتی چیزی می‌کشه چهره من نمیاد جلو چشمش

الان داری باهاش زندگی میکنی؟ من وقتی با شوهرم ازدواج کردم بیکار بود تازه دیپلم گرفته بود،بابام براش ...

خدا بزرگه ب حق این اذان مشکل همون حل بشه. اره باش زندگی میکنم بدون هیچ علاقه ای

هیچی واسش کم نزاشتم،شدم رفیقش همدمش،رازشو نگه داشتم ولی این شد جوابم مگه من چیکارش کردم چطور وقتی ...

انشاالله این بار ترک کنه و دیگه نره سمتش نذر کن