2777
2789
من چون الان حال کسایی که خیانت دیدن رو درک میکنم خیلی سخته وانمود کنی هیچی نمیدونی باز تو بغلش بخ ...

عزیزم نود درصد مردان همینن بیخیال

دختر بختیاری..من دوام آورده ام بازم دوام می آورم ولی دلم می خواست،معنای زندگیم چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی شدددددده؟

۱۲ ساله داره بهم دروغ میگه

اگر واقعا دوستم داشت اینهمه دروغ و پنهانکاری نداشت

هزار بار بخاطر شک کردنم و حرفهای بقیه باهاش وارد بحث شدم هربار قسم خورد اطمینان داد اهل هیچ نیست

ولی من باور نکردم دیروز همه ی جاسازهاشو یکجا دیدم😔

سیگار،ترامادول،ویپ

نامزدم رو دوس ندارم رفتم محضر باطل کنم محرمیت رو، گفتن مرد باید بگه مدت عقد رو بخشیدم زنگ زدم بهش هر ...

ولش کن بلاتکلیف بزارش محلش نده ب خانوادت بگو خیلی سخته کسی ک دوست نداری باهاش زندگی کنی مثل خودم

دختر بختیاری..من دوام آورده ام بازم دوام می آورم ولی دلم می خواست،معنای زندگیم چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.

گفتنش راحته ،دیگه دلم نمی‌خواد بوسم کنه بهم دست بزنه😔اشکم یه سره سرازیره،هی تند تند پاک میکنم نبینه ...

بچه داری؟ اگه میتونی و پشیمونه جبران کنه برات ببخشش

درکت میکنم عزیزم .سیگار و پیپ را حساس نشو چندان

میدونی اینکه چی هست مهم نیست،اینکه دروغ گفته تمام سالها،اینکه ممکنه هر چیزی رو راحت دروغ گفته باشه،این بی اعتمادی منو روانی کرده

اینم بگم کسیکه سیگار و ویپ می‌کشه مطمعن باش طعم بقیه مواد هم چشیده

جامعه بد شده همه همه چیز براشون عادی شده،

تصور اینکه چطور این زهرماری رو دستش میگیره وقتی می‌دونه من تنفر دارم ازش،اون لحظه چطور به من فکر نکرده

یعنی یکبار پسرم اومد گفت دیدم بابام سیگار کشیده،وسط سفر اونم بین فامیلای خودم بودیم،همونجا زانوم سست شد لال شدم حدود ۱۲ساعت سکوت مطلق بودم فقط اشک می ریختم

خواستم بدونی تا چه اندازه از این زهرماری بدم میاد و فوبیای منم تو دست عزیزانم ببینم

گفتنش راحته ،دیگه دلم نمی‌خواد بوسم کنه بهم دست بزنه😔اشکم یه سره سرازیره،هی تند تند پاک میکنم نبینه ...

منم بهم خیانت کرد تا ی مدت کوتاهی با چند نفر بود در حد تلفن بعد خودش گذاشت کنار

بچه داری؟ اگه میتونی و پشیمونه جبران کنه برات ببخشش

دوتا بچه دارم،چطور ببخشم

مگه نبخشیدم

وقتی بچم اشتباهی ترومادل خورد ،تا صبح بالا سرش تو بیمارستان اشک ریختم ،معدشو شستشو دادن

مامور اومد گزارش بنویسه ،خودشو پرستارا التماسم کردن ببخشم

بخشیدم حتی نزاشتم خانواده ها بفهمند

اصالت خیلی مهمه،آدمها جون به جونشون کنی برمی‌گردن به همون اصالتی که دارن،من نتونستم به این آدم شخصیت بدم

میدونی اینکه چی هست مهم نیست،اینکه دروغ گفته تمام سالها،اینکه ممکنه هر چیزی رو راحت دروغ گفته باشه،ا ...

عززیزم شما حساسیا .شما فوبیا داری اون که نداره .این رفتارت نرمال نیست

سیگار بد هست ولی نه تا حد واکنش شما

عاشق مولانا💗

منم بهم خیانت کرد تا ی مدت کوتاهی با چند نفر بود در حد تلفن بعد خودش گذاشت کنار

دوراشو زد برگشت پیش خودت

من الان اعتمادم صفر شده

حس و علاقه صفر

فقط و فقط به بچه هام فکر میکنم

منتظرم ببینم داداشم چه تصمیمی میگیره

دلم میخواد همه وسایلشو بزنم تو صورتش،جیغ بزنم،چنگش بزنم،خودمو خالی کنم،اون روی من بی زبون و به خیال خودش ساده رو ببینه

دوتا بچه دارم،چطور ببخشم مگه نبخشیدم وقتی بچم اشتباهی ترومادل خورد ،تا صبح بالا سرش تو بیمارستان ا ...

تا الان نخواسته مواد ترک کنه؟ اگه میتونی جدا شو

دوراشو زد برگشت پیش خودت من الان اعتمادم صفر شده حس و علاقه صفر فقط و فقط به بچه هام فکر میکنم م ...

بچه هات ببر گناه دارن. داداش من تا چیزی میگم میگه بچه هاش نیار طلاق بگیر من بدون بچه هام ی شب دووم نمیارم