سلام عزیزانم این تاپیک و بعدی زدم و بهم گفتن داری کلاه برداری میکنی امــا من فقط تو اون تاپیک قبلی مشکلم رو گفتم که آرزوی قران دارم گرونی بیداد میکنه به هزار و یک دلیل که مثلا دلار گرونه و اینا
نمیخوام عزیزدلم اصلا هدف من از این تاپیک ترحم و دلسوزی نبود چونکه خونه پدر بزرگم خیلی قران و صحیفه دارن اما دوست دارم با پول خودم بخرم دوست دارم با کارکردن خودم بخرم دوست دارم ارزون باشه که منه جوان بتونم توانم برسه یه قران که کلام الله هست رو بدون هیچ منـــــتی بخرم حتی بدون منت بابابزرگگ که میدومم اونم منت نمیذاره اما نمیخوام دوست دارم کارکنم و با پول خودم بخرم💔
ن از کسی پول میخوام ن قران
امــــــا قرآن و صحیفه سجادیه و نهجالبلاغه قیمتش سر به فلک رسیده کوچک ترین سایزش ۳۰۰ تومنه
یعنی بخوای این سه تارو بخری با تفسیر حدود یک ملیون و خورده ای میشع منم اصلا دانلودpdf راحت نیستم😭😭😭😭تروخدا اگر کسیو میشناسید رسیدگی کنید بخدا من آرزومه بتونم یک قران و صحیفه سجادیه با فونت درشت قیمت مناسب بخرم😭😭😭😞😞😞 حدود یک میلیون در میاد قیمتش💔💔
بخدا من این تاپیک نزدم ک بخوام کسی بهم قران بده یا چیزی نه فقط لطفا اگر میخواید نذر بکنید قران نذر کنید به یکی دونفر هم شده امـا بنظرم نذر قران خیلی خوبه
من بخدا هرشب آرزو دارم یک و پونصد گیرم بیاد بتونم بخرم قران و صحیفه سجادیه
ن اینکع پول ندارم چرا دارم اما اونقدر نیست ک بتونم هزینه کنم واسه قران😞😞😞😞😞😭😭😭😭💔💔💔💔💔