2777
2789

سلام عزیزانم گرونی بی‌داد میکنه به هزار و یک دلیل که مثلا دلار گرونه و اینا 

امــــــا قرآن و صحیفه سجادیه و نهج‌البلاغه قیمتش سر به فلک رسیده کوچک ترین سایزش ۳۰۰ تومنه

یعنی بخوای این سه تارو بخری با تفسیر حدود یک ملیون و خورده ای میشع منم اصلا دانلودpdf راحت نیستم😭😭😭😭تروخدا اگر کسیو می‌شناسید رسیدگی کنید بخدا من آرزومه بتونم یک قران و صحیفه سجادیه با فونت درشت قیمت مناسب بخرم😭😭😭😞😞😞 حدود یک میلیون در میاد قیمتش💔💔

بخدا من این تاپیک نزدم ک بخوام کسی بهم قران بده یا چیزی نه فقط لطفا اگر میخواید نذر بکنید  قران نذر کنید به یکی دونفر هم شده امـا بنظرم نذر قران خیلی خوبه 

من بخدا هرشب آرزو دارم یک و پونصد گیرم بیاد بتونم بخرم قران و صحیفه سجادیه

ن اینکع پول ندارم چرا دارم اما اونقدر نیست ک بتونم هزینه کنم واسه قران😞😞😞😞😞😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرآن و صحیفه  برات میفرستم کدوم شهری؟

نمیخوام عزیزدلم مرسی گلم

دوست دارم با پول خودم بخرم💔

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

پس کلاه برداری ب روش های نوین هست  خلاقیتت فقط .....

عزیزم منظورم ک میخوام خودم پول جمع کنم 

به همین قران قسم ن از کسی پول میخوام ن قران

فقط میگم نذر میخواین کنین قران نذر کنین

نمیخوام عزیزدلم مرسی گلم اصلا هدف من از این تاپیک ترحم و دلسوزی نبود دوست دارم با پول خودم بخرم💔

ترحم نیس ما نمیخونیم تنها کسی که تو خونه ما میخوند و باور داشت مادرم بود که فوت شده

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
بیا خونه ی ما هر چی قرآن و مفاتیح و رساله هست بردار ببر واسه خودت

نمیخوام عزیزدلم مرسی گلم

اصلا هدف من از این تاپیک ترحم و دلسوزی نبود

دوست دارم کارکنم و با پول خودم بخرم💔

ن از کسی پول میخوام ن قران

چی میشه چیزایی که دوست داریم بهمون هدیه بدن واقعا ایراد ندارد حالا که دوستمون پیش قدم شده قبول کن

نمیخوام عزیزدلم مرسی گلم

اصلا هدف من از این تاپیک ترحم و دلسوزی نبود

دوست دارم کارکنم و با پول خودم بخرم💔

ن از کسی پول میخوام ن قران

ترحم نیس ما نمیخونیم تنها کسی که تو خونه ما میخوند و باور داشت مادرم بود که فوت شده

مرسی دورت بگردم ان‌شاءالله خدارحمتش کنه و روحشون قرین ارامش الهی باشه

من فقط میخواستم با این تاپیک یکم دل خودم سبک کنم ک خیلی ناراحتم