2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیت کردم

سرشت شما چنا ن است که از هر ناراحتی بشدت اظهار دلتنگی و از هر خوشی بیش از اندازه اظهار شادمانی می کنید به همین جهت هیچ  چیز و هیچ کجا  شما را راضی و قانع نمی سازد در حالیکه این دنیا سراسر اندوه و شادی است وخوش به حال کسی که دم ار غنیمت بداند
۲-   مساله ای که اندیشه و ذهن شما را مشغول کرده است نیاز به زمان و موقعیت مناسب تری دارد پس عجله نداشته باشید بلکه از روی حوصله و دقت و توام با آگاهی و سرعت عمل اقدام کنید و از استاد  راهنمایی کمک بگیرید
۳-   به یکی از مشاهد متبرکه برودی و نیاز خود را با خداوند در میان بگذراید و نذری کنید که گشایش بسیار است
۴-   حافظ زمان حال شما را در بیت اول می فرماید ( ای جانان بر ای تماشا و دیدار هلا ماه نو بیرون آ«دی از هلال ابروان من شمر کن و پی کارخود برو و از کنار من دور باش ) فرزندم چه کردی که چنین دچار اعتراض شدی )
۵-   مسافرت مفید است زیرا مسافتری موفقیت آمیز در پیش دارید خرید و فروش تفاوتی ندارد بیمار وضعش بهمین صورت باقی میماند قرض داده می شود و تغییر مکان با تانی انجام می گیرد و مسافر فعلاً مشغول کا رخود می باشد
۶-   فرزندم خداوند مخالف سه چیز است پرگویی پر خوابی و پرخوری و شفاعت سه گروه پذیرفته می شود پیغمبران علاما شهیدان پس برا ی موفقیت و کامیابی با آنان باش
۷-   ا زسر و صداهای او ترسی نداشته باشید وی مانند خرگوش می دود و مانند آهو عمل م یکند و مانند زنبور نیش می زند پس شما نباید از میدان بدر روید چون بیش از آنچه فکر م یکنید وی محتاط و ترسو است پس نترسید و اقدام کنید زیرا آینده در دستان انسانهای عاقل است