2777
2789

آدمی بیاد ت زندگیت ترو عاشق خودش کنه ..بعد بزاره بره ..اینقدر بهت بی تفاوت باشه ی جوری ولت کنه اینکارهیچ وقت براش وجود نداشتی ..ی جوری وانمود کنه اصلا مهم نیسی ..خیلی حس بدی ..دیگ اذیت نیستم فقط احساس ندارم ..ی حس خنثی بودن دارم خیلی سرد شدم 

قسم ب روزی ک دلت را شکستن مرحمی نداری جز خدایت😔🖤♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه.... هرروزم با گریه و تنهایی میگذره  کاش توان و جرعت طلاق گرفتن داشتم

الهی بمیرم برات 

خداوند ب دلت ارامش بده عزیزم 

من میفهمم.. تا جایی ک فهمیدم همه چی دروغ و بازی بود و من یه بازیچه . هیچوقت نتونسم ببخشمش. چون باعث شد شخصیتم کلا تغییر کنه و تمام مشکلاتی ک الان دارم عوارض همون قضیه س. چون بشدت روم تاثیر بد گذاشت

من میفهمم.. تا جایی ک فهمیدم همه چی دروغ و بازی بود و من یه بازیچه . هیچوقت نتونسم ببخشمش. چون باعث ...

چند وقت بازیت داد 

چجوری فهمبدی دروغ میگه 

چقدر راحت می‌توانند دروغ بگن ..من کلا خنثی شدم هیچ حسی ب زندگی ندارم ..

ولی من از خودش بدتر شدم  الانم انگار نه انگار اصلا همچین آدمی ۵ سال تو زندگیم بوده

باور اعتماد آدم از بین بره میشه همین برا اون ول کردن راحت بود ..چون قبل من سه تا دختر ت زندگیش بودن 

چند وقت بازیت داد  چجوری فهمبدی دروغ میگه  چقدر راحت می‌توانند دروغ بگن ..من کلا خ ...

یکسال ونیم.  اون خیلی پست و دروغ گو  و خیانتکار. از سادگی و احساسم سو استفاده میکرد روز ب روز ک میگذشت اصلا احترام نمیذاشت بهم.همش منو میپیچوند با دخترای دیگ بود. اخرشم بدون خداحافظی یه شب دیگه جوابمو‌ نداد . 

یکسال ونیم.  اون خیلی پست و دروغ گو  و خیانتکار. از سادگی و احساسم سو استفاده میکرد روز ب ...

چند ماه کاتین ..خوبه تموم شده ابن آدم بدرد نمیخوره 

منم بیخیالش شدم ولی دستش هنوز برام رو نشده 

اگر بهفهم خودم ببینم ‌‌دیگ حتی اسمشو هم ب زبون نمیارم