2777
2789
عنوان

کسی جهشی خونده؟

97 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها کسی خودش یا اطرافیانش جهشی درس خونده؟

اگه بخوام سه سال دبیرستان تجربی رو جهشی بخونم هزینش چجوریه؟کی باید شروع کنم ؟کجا ثبت نام کنم؟

خدایا امیدم فقط به تویه♥️🥀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند سالته... حالا تو تجربی چه خبره مگه؟ فیزیک و شیمی و کوفت زهرمار و درسای سخت..

اول بخاطر اینکه عاشقشونم و دوم اینکه بخاطر شغلی که انتخاب کردم باید دیپلم تجربی بگیرم

نه ولی طرف تو ۹ماه نمیتونه از پسش بربیاد تو ۳ماه چطوری میخوای تمومش کنس عجله نکن اروم اروم برو جلو

۲۳سالمه فکر میکنم بتونم آخه هدف دارم باید زودتر بهش برسم

اول بخاطر اینکه عاشقشونم و دوم اینکه بخاطر شغلی که انتخاب کردم باید دیپلم تجربی بگیرم

واقعا هم عشق میخواد تحمل اون مثلثات و مسائل سنگین شیمی و... البته مخ هم میخواد عزیز😂😂چه شغلی؟

همه ی اینا به خواب بوده یعنی.....
واقعا هم عشق میخواد تحمل اون مثلثات و مسائل سنگین شیمی و... البته مخ هم میخواد عزیز😂😂چه شغلی؟

من برعکس همه بودم از دوران مدرسم عاشق ریاضی فیزیک و تجربی معدل نهمم۱۹.۷۴بود بچه ها هم از مخم تعریف می‌کردن نمی‌دونم حالا میکشم یانه

من برعکس همه بودم از دوران مدرسم عاشق ریاضی فیزیک و تجربی معدل نهمم۱۹.۷۴بود بچه ها هم از مهم تعریف م ...

نابغه ای مثل تو حیفه ادامه تحصیل نده

همه ی اینا به خواب بوده یعنی.....
نابغه ای مثل تو حیفه ادامه تحصیل نده

اره واالله.بخاطر اینکه مشاور تحصیلی مجبورم کرد انسانی رو انتخاب کنم چند ماه رفتم حال نکردم ترک تحصیل کردم برم رشته دیگه عروسم کردن