2777
2789
عنوان

چطوری تو اینستا سریع پیشرفت کنم؟

193 بازدید | 20 پست

سلام عزیزانم دوستم پیج کاری داشت و با ۲کا فالوور که حاصل تلاش ۵سالش بود پرید و الان از صفر شروع کرده

کلا۲۰تا فالوور داره

میشه لطفا راهکار رشد سریع پیجش بدید؟ممنونم عزیزانم❤

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

نمیشه متاسفانه واقعا سخته مگر اینکه پولشو داشته باشه و بده بلاگرا تبلیغ کنن براش 

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون روال قبلی  دوستت با فی لترشکن پولی وارد اینستا میشد؟ کلمات ممنوعه رو رعایت نکردیا چی&nbs ...

نمیدونم فداتشم

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

خب شروع نکردی هنوز؟تو چه زمینه ای میخوای فعالیت کنی؟من از چرچیل گرفتم هنو کامل ندیدمش ۱۹ ساعته.اصلنم ...

چرچیل  خوبه؟چقدخریدی؟منم میخوام ازش بخرم

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
اره دورش عالیه.من تو جشنواره دوره کامل رو گرفتم یک و نیم ولی حالت عادیش فک کنم ۵ تومنه شایدم بیشتر

همیشه جشنواره میذاره که سری بعدی که گذاشت بگیرم؟الانم گذاشته ولی فعلاپول ندارم

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
اره دورش عالیه.من تو جشنواره دوره کامل رو گرفتم یک و نیم ولی حالت عادیش فک کنم ۵ تومنه شایدم بیشتر

چند روزه باپیجش آشناشدم خیلی انگیزه گرفتم که شروع کنم

همیشه جشنواره میذاره که سری بعدی که گذاشت بگیرم؟الانم گذاشته ولی فعلاپول ندارم

جشنواره فک کنم دیگه نمیذاره ۲۰ اذر اخرین جشنواره بود.بنظرم اگ بتونی شروع کنی خوبه.میخوای تو چه زمینه ای فعالیت کنی؟

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood