2777
2789
اگر به موقعه زده بشه نه،مثلا اگر  از بلوغ گزشته باشه خوب نیست

آزمایش هورمون دادید؟؟؟

چقدر وقته زیر نظره؟؟

اگه تهران هستید اسم دکترتون رو میگید؟

خدایا آرامش شب را نصیب کسانی کن که آسایش روز را نصیب دیگران می کنند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله سه سال هست،شیراز هستم 

توی این مدت چیکار کردید؟

داروی خاصی دادید؟؟

چقدر قد کشیده؟؟

من دخترم هم ۵ ساله اس خیلی ریز هست اصلا قد نمیکشه

خدایا آرامش شب را نصیب کسانی کن که آسایش روز را نصیب دیگران می کنند
توی این مدت چیکار کردید؟ داروی خاصی دادید؟؟ چقدر قد کشیده؟؟ من دخترم هم ۵ ساله اس خیلی ریز هست اص ...

قرص میخورد،مدتی ازمایش و عکس مچ دست،دخترتون حتما ببرین چون دخترا زودتر به بلوغ میرسن

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏

سلام چه خوب که اینجا چندتا مامان گل پسرای نود و یکی (۹۱) هستن

من هم یه پسر ۹۱ دارم که قدش ۱۴۰ هست تقریبا دو سال هست که زیر نظر غدد هست اما ماه پیش دکترش گفت بهتره هورمون رشد تزریق کنه از علائم بلوغ فقط چندتار مو تازه در قسمت خصوصیش رشد کرده و آزمایش تستسترونش ۱۲۰ بود چون پدرش کوتاه هست بهتره هورمون بزنه آیا کسی واسه پسرش زده

قرص میخورد،مدتی ازمایش و عکس مچ دست،دخترتون حتما ببرین چون دخترا زودتر به بلوغ میرسن

سلام عزیزم شما واسه گل پسرتون تزریق هورمون رشد رو شروع کردین پسر من قدش ۱۴۰ هست اما سن استخوانیش ۱۰ سال هست دکترش میگه بهتره شروع کنه 

سلام عزیزم شما واسه گل پسرتون تزریق هورمون رشد رو شروع کردین پسر من قدش ۱۴۰ هست اما سن استخوانیش ۱۰ ...

سلام عزیزم نه هنوز، دکتر ایندفعه هم قرص داد گفت برج ۸ بیارش با عکس مچ دست تا ببینم لازم هست یا نه،۳ ماه پیش ۱۴۷ بود الان احساس میکنم باز بلند تر شده ولی تو این ۳ ماه موهای ناحیه خصوصیش بیشتر و زخیم تر شده البته من یه دفعه ای دیدم چون دیگه نمیزار برم داخل حمام بشورمش،ولی قسط دارم امپول براش بزنم 

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏
سلام عزیزم نه هنوز، دکتر ایندفعه هم قرص داد گفت برج ۸ بیارش با عکس مچ دست تا ببینم لازم هست یا نه،۳ ...

پسرتون آزمایش هورمون هم داده پسر من تستسترونش ۱۲۰ بود نمیدونم این یعنی شروع شده بلوغش یا نه و اینکه چه قرصی مصرف میکنه گل پسرتون 

پسر من شربت لیکوآپ واسش نوشته