2777
2789
الان از زندگیت چی میخوای؟ چی دوسداری بدست بیاری ؟

انقدری که تا اینجاش بدبیاری داشتم باور کن تا حد زیادی سرد شدم 

انگار دلم میخواد کلا همه چی تموم شه راحت شم

چون پیوسته و پشت سر هم مصیبت دیدم.   از روزی که دنیا اومدم تا الان !    الان دلم میخواست این جن عاشق ماجراش تموم شه من درس بخونم به حقم برسم به دندان پزشکی. بعدشم یه شوهر اَنی کنم!

(حالا جماعت پیشگو راجب ازدواجم حرفای خوبی زدن ولی راجب درس نه🙁).   یعنی فقط چیزی که لایقش بودمُ میخوام 

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
انقدری که تا اینجاش بدبیاری داشتم باور کن تا حد زیادی سرد شدم  انگار دلم میخواد کلا همه چی تمو ...

پیشگو های سایت بهت گفتن ؟

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرستار ؟ نه مگه نگفتی پیشکوها  در مورد ازدواجت چیزای خوبی گفتن

بله راجب ازدواج همه حرفای خوب زدن

و همونا راجب درس اصلا حرفای خوبی نزدن

و این منو خیلی ناراحت کرد

البته گور باباشون.  باید برام مهم نباشه

بله راجب ازدواج همه حرفای خوب زدن و همونا راجب درس اصلا حرفای خوبی نزدن و این منو خیلی ناراحت کرد ...

خب کیا ؟پیشگوی نینی سایت ؟

امیدوارم هر کی هس حرفش واست درست دربیاد عزیزم نور امید  عشق و شادی و خوشبختی وارد زندگیت بشه

درسته راجب ازدواج خوب گفتن ولی واسه تحصیل گفتن پرستار خوبی میشی.  و من راستش امیدوارم حرفاشون غلط باشه

درسته راجب ازدواج خوب گفتن ولی واسه تحصیل گفتن پرستار خوبی میشی.  و من راستش امیدوارم حرفاشون غ ...

😄😄😄 الان میتونی برگردی پرستاری بخونی ؟

حسش بهم چیه کی جلو میاد توروخدا جواب بدین😢

دوستت داره 

یکم طول میکشه ولی میاد...

سال بعد

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️