2777
2789
تارا بیا بااون خانمه که ادرس ایدیشو بهت دادم صحبت کن. اون جادوگره اگر مشکل داشته باشی حل میکنه م ...

اینکه درست.   من حرفاتو قبول دارم

ولی اصلا بحث اینکه یکی به من گفته باشه جن عاشق داری بعد من همینجوری حرفشو باور کردم نیست.  اتفاقا من کمی لجوجم و اصلا حرف بقیه رو دیر قبول میکنم.  من نزدیک ۵ ساله درگیرم

و حتی تو خواب از امام حسین کمک خواستم به خاطر این مشکل

منظورم اینه که لازم نیست کسی تاییدش کنه

چون اون جن حتی منو از لحاظ ج هم اذیت کرده😔

یه چیز خیلی واضح و ملموس از ناحیه ماورا تجربه میکنم

و خودم تا دو سال انکار میکردم.  تازه امسال یقین آوردم بله من گرفتارم 

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
مگه خودت نگفتی دیگه چیزی ندارم؟

پریسا.  من جن عاشق دارم

ولی طلسم بستن بخت ندارم !

کلا از ناحیه ماورا آدم از ۳ جا ضربه میخوره

اول طلسم که خودش انواعی داره. بعد چشم زخم بعد جن عاشق .

من طلسم جدایی بین خودمُ پدرمم دارم حتی

فقط بختمُ زن بابام نبسته. طلسم جداییُ ولی هنوز داریم

اصلا موکل همون طلسم به خاطر ماندگاری زیاد (از بچگی تا الان) به جن عاشق تبدیل شده. چون من باطلش نکردم و طلسم کهنه شده.

چشم زخمُ اکثر مردم حالا دارن.  ولی طلسم و جن عاشق برا همه نیست!   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستی ببخشید دیر آنلاین میشم.  نت رو خودم دور از دسترس نگه میدارم!!!!     راستی یه چیزی کلا راجب همین گرفتاری ها تو دلم بود بگم.    من با کتاب یه پزشکی آشنا شدم. (دکتر مجتبی خوانساری)

راجب ماوراس.  کتاب شفای الهی. سرچ اگه کنی میاد!

راجب بیماری ای که برات پیش اومد تو کتابش واضح نوشته بود که بله کار هموناس !   و اینو بقیه مردم باور نمیکنن.  جز منو تو! 

منم علت اینکه میگم جن نمیذاره درس بخونم. بیماری وسواسه فکریه

که کاملا فلجم کرده.  من حتی افسردگی هم دارم 😞

منو تو قربانی بدخواهی یه عده بیمار شدیم. 

راستی ببخشید دیر آنلاین میشم.  نت رو خودم دور از دسترس نگه میدارم!!!!     راستی یه چی ...

خب تاراجون جن عاشق داشته باشی اون خانم رفع میکنه.گفتم که جادوگره.بیا باهاش صحبت کن اگر ایدی نداری یه بار دیگه بهت بدم.

بالاخره باید راهی برای رفع موضوع باشع دیگه

خودت نمیتونی رفع کنی.

منم چون میخواستم خودم انجامش بدم دچار مشکل شدم .ادم درست پیدا نمیکردم که بتونه .اومدم با خوندن قران درستش کنم که دچار بیماری شدم.

اما در نهایت یه خانمه با متافیزیک برام باطل کرد.

این خانمه همونی نیس که گفتم جادوگره.

باهاش صحبت کن تارا .من قبولش دارم.کلاه بردار نیس

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
عشقم ببخشید منو چجور دختری میبینه کراشم🥺

مهربون و پاک دل

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
خب تاراجون جن عاشق داشته باشی اون خانم رفع میکنه.گفتم که جادوگره.بیا باهاش صحبت کن اگر ایدی نداری یه ...

من نمیگم کلاهبرداره

کاش مشکل من حل میشد حاضر بودم هزینه هم کنم

پارسال برا همون جن عاشق باطلی گرفتم و حتی تاثیرم داشت ولی

نفس تنگی شدید میگیرم با باطلی.  برا همین مجبور شدم بندازمش آب !  منظورم اینه که دنبال درمان سر خود نیستم.   ولی راه چاره ی واضحی ندارم در حال حاضر. ببین پریسا من قشنگ حرفاتو میفهمم اما الان یکجوری گره خوردم که متاسفانه هیچ بشری نمیتونه بازش کنه.  فقط برام دعا کن یه راهی برام باز شه

من نمیگم کلاهبرداره کاش مشکل من حل میشد حاضر بودم هزینه هم کنم پارسال برا همون جن عاشق باطلی گرفتم ...

درک میکنم

بله عوارض دعا گرفتن همیناس که میگی.آزار و اذیت توسط موکل

اما ببین اون روشی که یه خانومه واسم باطل کرد.دوسال پیش

بدون دعا بود.با اب و گلاب

عوارضم نداش اصلا

من خودم چون با قران خوندن خیلی ضعیفش کرده بودم با دو دوره درمان راحت دعام باطل شد

اما دوستم که دکتره طلسمش نشکست

خواهرشوهرش رفته بود پیش جادوگر طلسمش کرده بود

یه سری دیگه هم معرفی کردم.اونام باطل شدن بدون عوارض.

اما من دیگه بعدا با خانومه تماس نگرفتم.یکماه پیش زنگ زدم گوشیش خاموش بود.نمیدونم چه اتفاقی براش افتاده

درک میکنم بله عوارض دعا گرفتن همیناس که میگی.آزار و اذیت توسط موکل اما ببین اون روشی که یه خانومه ...

باز الحمدالله برا تو حل شد

اخه میدونی مال من انگار پیر و کهنه شده

برا ۱۹ سال پیشِ

و همون موکل به جن عاشق تبدیل شده

وگرنه من با خود طلسم مشکلی ندارم!

باز الحمدالله برا تو حل شد اخه میدونی مال من انگار پیر و کهنه شده برا ۱۹ سال پیشِ و همون موکل به ...

باطل شدن ربطی به جدید یا قدیمی بودن نداره

باید طرف بره تمدید کنه.

پول ببره بده به جادوگر

خب اون کیس دوم چی شد ؟

منظورت محمدرضاس؟

راستش داییم  همونی که سرطان مغز داشت  فوت شد

چند روز پیش  چهلمش بود

دیگه خب کسی تو این شرایط  پا پیش نمیذاره  حتی اگرم واقعا قصدی داشته تو دلش!