من یه نامزددارم که با همه چی مشکل داره کلا دیوونه ست اخلاقش دست خودش نیست بعد من دیروز تو دیوار یه چیزی گذاشته بودم برا فروش یه مشتری پیدا شد اومد از نزدیک که وسیله رو بیینه قشنگ داشت باهام لاس میزد نامزدمم اونجا بود الان از دیشب که مرده رفته این مگه منو ول میکنه که مشکل از توئه ببین چیکار کردی اون مرده باهات گرم گرفته از اون آدمای غیرتی نیس ولی نمیدونم چرا اونجوری قاطی کرد اخه تقصیر من چی بود بنظرتون چیکار کنم معذرت بخوام ازش؟
اگه جوریه که متوجه شدی دیوونس و هنوز نامزدی فقط فرار کن.
من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
مگه تو مقصر بودی که تو معذرت خواهی کنی؟معذرت خواهی خیلی خوبه تو زندگی ولی در سورتی که واقعا مقصر باشی در غیر این صورت اجازه میدی طرف سوارت بشه
از خون جوانان وطن لاله دمیده🌷🕊️برای سپهر🖤برای مانی🖤برای مبین🖤برای سینا🖤برای علی🖤برای مونا🖤برای ژینا🖤برای حدیث🖤برای نیکا🖤برای حمید🖤برای محسن🖤برای غزاله🖤برای نازنین🖤برای کیان🖤برای ابوالفضل اسماعیلی🖤برای متین🖤برای معشوقه متین🖤برای همه بچه های ایران برای بچه هایی که رفتن و اسمشون بین اون همه ادم گم شد وکسی نشناختشون🖤همه ایران سرای غم است🖤🥀