2777
2789
عنوان

این مرد خسیسع؟؟؟؟

452 بازدید | 30 پست

کلا تو ۶ سال ازدواج دوبار منو برده کافه 

برا خونه همه چی میخره هیچوقت چیزی کم نداریم 

رستورانم ماهی دوبار اینا ولی کافه نمیبره تفریح هایی ک یکم پولش زیاد باشع مثل سوار کاری یا چندتا بازی جدید اومده نفری ۲۰۰ ۳۰۰ بلیطش نمیبره 

جاهای گرون شهرمون نمیبره اصولا مگ چندسال یبار 

الانم یکم دستش خالیه ن خیلی 

بهش گفتم منو ببر بیرون ۸ شب منو برد کوه😐🥲

یکم راه رفتیم 

بعد رفتیم میوه فوشی ۴۰۰ میوه گرفت یک کیلو سمنو برا پسرم کلا ۵۰۰ ۶۰۰ برا خونه فقط خرید کرد 

منو برد کوه😐

مطمئنم برا جایی نبره پول نده منو نبرد وای شما باشید چکار میکنید؟ خسیسه ن؟

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه تو این زمونه دیگه ب چرتو پرت نمیشه پول خرج کرد ب چیزای مفیدی پول میده خسیس نیس

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه

هم خسیسه هم نه من خودم این جورین عزیزم مثلاً به نظرم پول کافه و رستوران و اینا الکیه ولی تا دلت بخواد پول به لباس و ... میدم اما برا کافه پنجاه هزار تومن هم به نظرم زیاده و زورم میاد بدم ولی درکل آدم خسیسی نیستم حواسم باید باشه به خرجم

دیگه 6 سال گذشته حالا یا خسیسه یا خسیس نیست بشین زندگیتو بکن.............این حرفا مال موقع تصمیم گیریه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

چقدر دلم واسه شوهرت سوخت   ب چشت نمیاد کارهایه خوبش !

ببیین همیشه در حد مایحتاج زندگی فقط برا تفریح خرج نمیکنه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید