sooooos مدیر استارتر عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 470 عنوان مامان شدن 72 بازدید | 4 پست دوستان ممکنه بارداری بدون علائم باشه؟ من ماه پیش خیلی علائم داشتم که منفی شد این ماه اصلا علائم ندارم و ۶ روز دیگه هم موعودمه امکان داره اصلا نگرفته باشه؟ 1402/12/05 | 22:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ممددقلی عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 6114 بهش فکر نکن خودش میگیره بهش فکر کنی ب خودت سخت میگذره ولی همه مثل هم نیستن بله امکان داره بدون علائم هم باردار باشی من فقط خواب آلود شده بودم هرچی میخوابیدم گیج و منگ بودم
sooooos مدیر استارتر عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 470 بهش فکر نکن خودش میگیره بهش فکر کنی ب خودت سخت میگذره ولی همه مثل هم نیستن بله امکان داره بدون علائم ... چه جالب من فقط یه علائم دارم مثل ماه قبل البته خیلی کمتر .... من شبا خواب ندارم اصلا ، فقط ساعت ۱۲ شب دیگه خیلی احساس خواب میکنم و خوابم سنگین میشه آخه همیشه خوابم سبکه فقط همینه
ممددقلی عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 6114 انشالله بارداری عزیزم رحمت و با روغن سیاه دانه ماساژ بده قبل خواب بعد با ی شال ببند صبح باز کن صبح ب صبح هم ی قاشق چایخوری عسل و سیاه دونه بخور ناشتا
sooooos مدیر استارتر عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 470 انشالله بارداری عزیزم رحمت و با روغن سیاه دانه ماساژ بده قبل خواب بعد با ی شال ببند صبح باز کن صبح ب ... یک ماه قبلش؟ من الان ۶ روز مونده به دوره ام