2777
2789
عنوان

ادمین پاسخگویی

363 بازدید | 3 پست

ادمینی و پاسخ گویی در منزل فقط در کمپانی سپهر اسکندرزاده

با بهترین مزایا و حقوق بالا 

مهارت در پاسخ گویی.ادیت.تدوین.تولید محتوا

مدیریت پیج 

با ادمینی بیمه بشید

جهت اعتماد شما و اعتبار شرکت آس وارد چنل ما در تلگرام شوید 

در چت برنامه پیام بگذارید

@parpari265

عنوان: هشدار درباره روشهای استخدامی غیرمعتبر / لطفاً بخونید و به دیگران هم بگید

سلام به همه دوستان.

میخوام تجربه کامل خودم رو با چند روش استخدامی که این روزها خیلی تبلیغ میشن، براتون بنویسم. اگه دنبال کار یا درآمد هستید، لطفاً این مطلب رو تا آخر بخونید.

خلاصه ماجرا:

من برای استخدام در چند مجموعه اقدام کردم. همهشون گفتن آموزش رایگان هست، بعدش استخدام میشی و حقوق روزانه یا ماهانه خیلی بالا میگیری. من همه کارهایی که گفتن رو انجام دادم: ویدیو دیدم، گزارش نوشتم، کانال زدم، اسکرینشات گذاشتم، حتی ویدیوهاشون رو لایک و کامنت کردم.

نتیجهاش چی شد؟

در همه موارد، بعد از اینکه کارها رو انجام دادم، یا بلاک شدم، یا جوابی نگرفتم، یا ازم خواستن که اول پول واریز کنم. هیچکدوم از اونها به تعهدشون عمل نکردن.

نکته خیلی مهم:

توی نینیسایت ممکنه یه سری آدم بیان و بگن «ما ازشون پول گرفتیم» یا «این حرفا دروغه». من با چند نفر از کسایی که نظر مثبت دادن چک کردم و متوجه شدم که احتمالاً خودشون هستن که این نظر رو میذارن. پس به هیچ عنوان گول این نظرات رو نخورید.

روش کارشون چیه؟

۱. یه آگهی با عنوان استخدام با حقوق روزانه یا ماهانه خیلی بالا میدن.

۲. میگن آموزش رایگان هست و نیازی به هزینه نیست.

۳. ازت میخوان که کلی ویدیو ببینی و گزارش بنویسی.

۴. ازت میخوان که کانال بزنی و اسکرینشات بذاری.

۵. ازت میخوان که ویدیوهاشون رو لایک و کامنت کنی.

۶. ازت میخوان که توی دیوار یا جاهای دیگه براشون آگهی بدی.

۷. بعد از اینکه همه کارها رو انجام دادی، یا بلاکت میکنن یا ازت میخوان که پول واریز کنی.

چرا کامنتهای مثبت میبینید؟

تموم کامنتهای مثبتی که توی کانالها میبینید، توسط خودشون یا تیمشون گذاشته شده. اگه یه کامنت منفی بذارید، سریع حذفش میکنن. پس به هیچ عنوان گول کامنتهای مثبت رو نخورید.

چطور تشخیص بدید که این روش درست نیست؟

• اگه گفتن آموزش رایگان هست ولی بعدش کاری بهت ندادن.

• اگه گفتن حقوق روزانه میدن ولی بعد از انجام کار، بلاکت کردن.

• اگه ازت خواستن براشون آگهی بدی یا تبلیغ کنی.

• اگه سوال پرسیدی، گفتن «کنار بکش» یا «حوصله نداریم».

• اگه ازت خواستن که اول پول واریز کنی.

پیشنهاد من به همه:

به جای دنبال کردن این مدل آگهیها، سراغ سایتهای معتبر کاریابی برید یا روی مهارتهای واقعی مثل زبان، برنامهنویسی، طراحی یا تولید محتوا سرمایهگذاری کنید. این روشها فقط وقت و انرژی شما رو میگیرن و هیچ چیز عایدتون نمیشه.

خواهشاً گولشون رو نخورید.

---

📢 برای آگاهی بیشتر و مشاهده نمونههای مشابه، میتونید به کانال زیر بپیوندید:

@bastebandi123

---

نوشته شده توسط: کسی که این مسیر رو رفته و نمیخواد دیگران هم اشتباه کنن.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

باسلام خدمت هموطنان عزیزم

من هم مثل شما شرایط کار در بیرون رو نداشتم و مجبور به گشتن دنبال کار در منزل و کار آنلاین شدم

اما گیر آدمی به اسم سپهر اسکندرزاده افتادم کسی که ادعا میکنه آموزش های رایگان در اختیار مردم میزاره و استخدام رایگان هم بدون احراز هویت داره ولی در اصل این فرد آموزش سطحی و غیرکاربردی و حتی نامفهوم رو گذاشته که باید لایک کنید و کامنت بزارید تا فقط و فقط ویو بگیره

بعد میگه که برای استخدام باید آگهی با هزینه بزارید و یک تا دوهفته کار کنید ولی بعد جواب گو نیست رسما یک کلاه.بردار حرفهای

این حرف ها رو گفتم تا شما هم آگاه بشید و مثل من گول آدم های بیذات رو نخورید

سپهر اسکندرزاده کلاه.برداره لطفا گول شو نخورید