2777
2789

دوستان شماها قضاوت کنید .اواخر اردیبهشت دعوامون شد شوهرم رفت خونه پدرش من دوماه موندم خونه ش دیدم نیومد وسایلامو جمع کردم اومدم خونه پدرم.من مهریه م کم بود شوهرم بهم حق طلاق داده بود .بعد چند ماه دیدم کسی نیومد دنبالم رفتم درخواست طلاق دادم.چند هفته پیش هم طلاقمون ثبت شد حالا شوهرم پیام داده نباید میرفتی اگه من گفتم برو درخواست بده میگفتی خودت برو دیگه من چرا برم؟بنظرتون نباید طلاق میگرفتم منتظرمیموندم بیاد دنبالم؟خونمون هم اجاره بود خونه از خودش نداره وقت اجارمون هم تموم شده بود پول رهن رو گرفته بود همشو خرج کرده بود

نه چرا بمونی یعنی چی من کفتم برو درخواست بده ولی تومیگفتی نه توبرو خاله بازی که نیست ولش کن دیگه یک صفحه جدید برای خودت باز کن

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی کسی نبود واسطه بشه آشتی کنین؟

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

نه عزیزم وقتی خرجی نمبده اجاره نمیده بمونی چکار 

عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم

اخه اینجوری نمیشه نظر داد.اختلاف سر چی بود؟

اخلاقش چطور بود؟

سر یه دعوا ک ادم طلاق نمیگیره.والبته کاراونم اشتباه بوده که خونه نیمده

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️
نه هیچچچکیییییی

شوهرت دوماه موند خونه باباش ننه بابای گور ب گورشدش نگفتن گمشو برو سر زندگیت 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
نه اولین دعوامون نبود همیشع وضعمون این بود

پس فقط اعصاب خردی بوده.

اگه نمیتونی باهاش ادامه بدی پس حسرتشم نخور

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️

دوماه زنشو ول کرده رفته چه پرتوقع.میگن زن نازه باید نازشو کشید.اما انگار درباره همسرتون برعکسه مردی که ناز کنه بره خونه پدرش بدرد زندگی نمیخوره.مردی که بجای اینکه پشت زندگیش باشه ازش بیخبر بمونه.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان