2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی به فرهنگ شهرتون و خانواده آتون داره 

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️

نه مستقل بودن خیلیم خوبه ولی همیشه همه جا ی ادمایی هستن یچیزایی بگن و اذیت کنن ادمو

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
در کل

در کل؟!نمیدونم 

خودم باشم میگم اکر مثلا برا شاغل بودن تو شهر دیگه گرفته نخ اصلا 

ولی حالت عادی اگر با خانواده مشکل داری که خب قطعا یکی از راه حل هاست 

ولی اگر نه خودت دلتنگشون میشی 

البته بقول مامانم آدم به یه همخونه نیاز داره 

مثلا دزدی چیزی بیاد 

یا خدایی نکرده حالت بد بشه یهو 

یا هر چیز دیکه به همخونه نیاز داری 

حالا دیگه سعی کردم از همه جوانب بگم گلم خودت دیگه ببین

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
در کل؟!نمیدونم  خودم باشم میگم اکر مثلا برا شاغل بودن تو شهر دیگه گرفته نخ اصلا  ولی حال ...

مشکل ندارم خیلی صمیمی ام باهاشون اما نیاز دارم تنها باشم خیلی شلخته آن و این منو آزار میده خیلی هم پرخاشگرن باهم