2777
2789
اره دقیقا..البته شوهر من هر وقت گرده نخل استفاده کرد ماه بعد باردار شدم🤭

ببخشید یعنی شما تا آخرین روزهای قبل پریود شدنتون به اقدام ادامه میدین؟

میخوام بدونم چی میشه که لقاح دیر انجام میشه؟

فکر کنم تو کسایی که پریود منظم زیر ۲۸ روز دارن لقاح هیچ‌وقت دیر انجام نمیشه.

عزیزان من یکهفته تاخیر داشتم..بی بی چکم مثبت بود ازمایش بتادادم زده بود ۲۵ ایا باردارم؟

میشه راهنماییم کنید

عزیزای دلم میشه برای رسیدن ب آرزوم ی صلوات مهمونم کنید❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید یعنی شما تا آخرین روزهای قبل پریود شدنتون به اقدام ادامه میدین؟ میخوام بدونم چی میشه که لقاح ...

عزیزم میشه منم راهنمایی کنید

عزیزای دلم میشه برای رسیدن ب آرزوم ی صلوات مهمونم کنید❤
عزیزان من یکهفته تاخیر داشتم..بی بی چکم مثبت بود ازمایش بتادادم زده بود ۲۵ ایا باردارم؟ میشه راهنما ...

آره ممکنه عزیزم...من بعد ۱۴روز تاخیر ۴۰ بود بتام...یه سر به تاپیک های آخرم بزنی میبینی...چندروز بعد بتاتو تکرارکن انشالله بالا رفته

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏

ببخشید یعنی شما تا آخرین روزهای قبل پریود شدنتون به اقدام ادامه میدین؟ میخوام بدونم چی میشه که لقاح ...

آره عزیزم منم دقیقا همینطوری شدم دو سه روز مونده به پریودم لقاح انجام شده، دلیلشم اینه که من سیکلم ۳۴روزه بود و تخمک گذاریم اواخر سیکل بود...تا آخر سیکل هم اقدام داشتیم

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏

اره انجام می‌دادیم...نمیدونم من همیشه همین مدلی دیر انجام میشه

همون موز بوده🤣

🤣🤣👍