2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم امیدوارم کردی چون منم این ماه هیچ علامتی از بارداری وپریودی ندارم حتی ترشح خشک خشکم

عزیزم از من به تو نصیحت اصلا دنبال علائم نباش منم هرماه انقد علائم داشتم که میگفتم حتما باردارم، اما پریود میشدم، ماه قبل که نه علائم داشتم نه امید، بی بی چک‌مثبت شد...هنوزم که هنوزه زیاد حس نمیکنم باردارم فقط سینه هام جور دیگه درد میکنن و نوکشون قرمز و حساس شده، گاهیم درد پریودی میاد سراغم...همین

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏

اره فقط یه روز قبل پری یه دردایی میپیچید تو کمرم حس میکردم دارم پری میشم

عزیزم مبارکه ان شاءالله به سلامتی نینی رو بغل بگیرید. شما که بعد تاخیر ۱۰ روزه مثبت شدین احتمالا دو سه روز مونده به تاریخ پریود شدنتون تخمک‌گذاری داشتین و اقدام هم کردین درسته؟

برا من این خیلی جالبه چون من خودم از اون ور بوم افتادم تا پریودم تموم میشه یکی دو روز بعدش تخمک‌گذاری دارم.🤪

عزیزم مبارکه ان شاءالله به سلامتی نینی رو بغل بگیرید. شما که بعد تاخیر ۱۰ روزه مثبت شدین احتمالا دو ...

برا پسرم هم همینطور بود ، بعد شش روز تاخیر بی بی چک تازه منفی بود چه برسه به آز ایندفعه بی بی چک مثبت بود آز منفی

اون دفعه اینقدر متخصص منو ترسوند که تیتر بدی و فلان ببینیم مشکلی هست یا نه و منو فرستاد سونم تو چهار هفته که هیچی دیده نمیشه هنوز اینقدر استرس گرفته بودم...الانم حسم میگه همون مدلیه...برم دکتر فقط استرس بهک وارد میکنند یکهفته دیگه صبر میکنم...

عزیزم از من به تو نصیحت اصلا دنبال علائم نباش منم هرماه انقد علائم داشتم که میگفتم حتما باردارم، اما ...

راستی من داشتم پیشب فکر میکردم ، یادم اومد سیکلم خیلی هم منظم نیست دفعه آخر بعد چهار روز تاخیر پری شدم انگار سیکلم میشه ۳۴_۳۵ روزه ..و الان میشه گفت بعد یکهفته بتام اینعدده نه بعد ده روز

راستی من داشتم پیشب فکر میکردم ، یادم اومد سیکلم خیلی هم منظم نیست دفعه آخر بعد چهار روز تاخیر پری ش ...

نه عزیزم سیکل پریودی بخاطر اقدام به هم میریزه منم ماه قبل اون با ۱۱ روز تاخیر پریود شدم...قبل اقدام دقیق میشدم اما بعدش به هم ریخت...بخاطر همینه میگن عقب انداختن تو اقدام نشونه خوبیه، ماه بعدش اکثرا باردار میشن که من و تو اینجوری شدیم

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏

نه عزیزم سیکل پریودی بخاطر اقدام به هم میریزه منم ماه قبل اون با ۱۱ روز تاخیر پریود شدم...قبل اقدام ...

اره دقیقا..البته شوهر من هر وقت گرده نخل استفاده کرد ماه بعد باردار شدم🤭

اره دقیقا..البته شوهر من هر وقت گرده نخل استفاده کرد ماه بعد باردار شدم🤭

😂😂 نه شوهر من هیچی استفاده نکرده ولی چون باشگاه میرفت همش موز میخورد🤣🤣