سلام به همه
دوستان من هیچکسیو ندارم باهاش دردو دل کنم و فقط دلم میخواد کسی بهمگوش بده مشاوره هم فعلا فرصت نشده برم
من حدود ۵ سال با یه پسر در ارتباط بودم و یکسال و نیم هست که کات کردیم من ۲۳ سالمه واونم ۱ سال بزرگتر از من بود
شرایط مالیش خیلی خوب بود از اون موقع هاام .میشه گفت الان میلیاردر شده و مشخص میخواد مهاجرت کنه نمیدونم با کسی هست یا نه اینا مهم نیست و منم علاقه ای ندارم بهش
فقط برام سوال چجوری خدا کمک کسایی میکنه که زندگیتو نابود میکنن و یهه جوری باعث میشن احساس بی ارزشی کنی که همش بری تو خودت و هی عیب بزاری روی خودت و به ضعیف ترین حالت خودتت برسی منم هیچوقت درامدی از خودم نداشتم و ندارم دانشجوام اما اون هیچ دلیلی برای ناراحتی نداره ..اون همیشه دنبال پول و ثروت بود و انقدر پدرش کمکش میکرد..
اصلا دوست ندارم از ناراحتی کسی خوشحال بشم ولی متاسفانه این ادم اگه حالش بد بشه و حتی ورشکست بشه من خیلی حسخوب میگیرم، واقعا از خودم بدم میاد از این بابت ، اما همش برام سواله چرا ..چرا....چرا خدا انقدر دستشو میگیره و کمکشمیکنه .ادمی که پشت سر من چقدر بهم بدی کرد ...💔
ولی من حتی ۱ میلیون هم تو حسابم نیست اگر میشه بهم کمک کنید من از افسردگی دوروزه نمیتونم هیچکاری کنم با اینکه روزای قبلم کار خاصی نمیکردم اما فقط میرم دانشگاهو میام ..هروقت تعطیلات هست من خیلی چکش میکینم
دلم مبخواست یه انگیزه ای باشه برای منم که منم تلاش کنمتو زندگیم موفق شم اما هیچ امیدی ندارم از اونجایی ک خانواده امم مشکلای خیلی زیادی دارن و اصلا نمیشه به عنوان حمایتگر ازشون استفاده کرد ..من هیچ امیدی ندارم🥺
خستم از هرچی که هست و نیست..