مامانم امروز منو تا تونست زد😭 سره یک چیز مسخره تو مراسم ختم بودیم تو مسجد چایی رو خواستم بر دارم چایی ریخت رو فرش بعد یکی زد تو گوشم جوری محکم زد که صداش تو کل مسجد رفت و همه فهمیدن و صورتم قرمز شد ۱۵ دقیقه بعد رفتیم خونه بابام هم نبود منه دختر ۱۳ ساله رو برد اتاق و ۵ یا ۶ تا چک زد توگوشم و سر هر چک داد می زد و چنان بشکون گرفت که الان هم درد داره میگه تو ابرو منو بردی
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.
يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.
ناظم های بی انصاف مدارس پسرانه در سرما و یخبندان زمستان بچه ها رو سر صف و جلوی تمام همکلاسی ها با شلنگ فشار قوی ( همون شلنگ های باغبونی قرمز رنگ که راه راه برجسته داره ) کتک میزدن .