2777
2789
عنوان

مثل چی پشیمونم

135 بازدید | 13 پست

با خانواده شوهرم بحثم شد شوهرم پشتم در نیومد سنگ رو یخ شدم خاک تو سر من بگو ب تو چه بزار بهت بی احترامی بشه تو که پشتیبان نداری غلط میکنی حرف میزنی شدم آدم بده خیییییلی حالم بده

بحث سر چی بود اخه؟؟؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بحث اینکه همه از ما انتظار دارن چه مالی چه زنگ زدن و این حرفا ولی میگن حق اعتراض نداری

فدای سرت مهم حرف دلت بوده که گفتی

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
خودتو سرزنش نکن کاریه که شده از دلشون در بیار و سعی کن بهبود بدی به روابطت حتی شده با سیاست

آره بخدا اصلا سیاست ندارم من بلد نیستم از کسی که بدم میاد نمیتونم نشون ندم ناراحت که میشم نمیتونم نشون ندم

آره ولی یکی حرف دلشو میگه سبک میشه ولی من سنگین تر شدم حتی شوهرمم واسم قیافه میاد

شوهرها همینن فقط دوست دارن به خانواده شون سرویس بدن 

شوهرها همینن فقط دوست دارن به خانواده شون سرویس بدن 

آره واقعا ن تنها ب خانوادشون ب عروس های خانواده و داماد هم سواری میدن فقط نمیدونم چرا زنشونو هیولا حساب میکنن

آره واقعا ن تنها ب خانوادشون ب عروس های خانواده و داماد هم سواری میدن فقط نمیدونم چرا زنشونو هیولا ح ...

مردهامثل بچع می مونن و همیشه نیاز به جلب توجه دیگران دارن