اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.
خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.
شادی هدف زندگی نیست.شادی نتیجه یک زندگی معنادار هست.شادی چیزی است که به دست می آید وقتی معنادار زندگی کنی.شادی اصیل پیوستن به زندگی است. شادی مشارکت در حیات است و ادا کردن سهم مان در زندگی است و در مفهوم عمیقش پیوستن نی به نیستان است.
اگه محله که آزادی رو مستقیم برو پایین بعد دور میدون فتح بچرخ اولین خروجی دست راست دوباره به سمت پایین برو و شمشیری رو برو داخل
شادی هدف زندگی نیست.شادی نتیجه یک زندگی معنادار هست.شادی چیزی است که به دست می آید وقتی معنادار زندگی کنی.شادی اصیل پیوستن به زندگی است. شادی مشارکت در حیات است و ادا کردن سهم مان در زندگی است و در مفهوم عمیقش پیوستن نی به نیستان است.
اگه محله که آزادی رو مستقیم برو پایین بعد دور میدون فتح بچرخ اولین خروجی دست راست دوباره به سمت پایی ...
خروجی فتح رو خیلی حواست باشه گوشه آیی ترین خروجی.